Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Ha egy házasság már visszafordíthatatlanul megromlott, és egy éve nem volt "házasélet" köztük, külön is alszanak, és a nő félrelép, az megcsalás? És aki ilyet tesz, az megteszi máskor is, ha az új kapcsolata sem működik?
2012. júl. 26. 10:22
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
#18. És ha férjet kérdezném, ő elmondaná szerinted?
2012. júl. 26. 12:15
 22/28 A kérdező kommentje:

először én is furcsálltam, de a gyerekek elég nagyok, de még nem annyira, hogy ne az igazat mondják, és azt mondták, hogy úgy van ahogy én tudom, a ház két külön szintjén alszanak, és a két gyerek mindig az anyjukon lóg. vagyis napközben sem hiszem hogy bármi lenne.

2012. júl. 26. 12:21
 23/28 anonim ***** válasza:
Oh és szted nincs lépcső v valami amin közlekedhetnek éjszaka??
2012. júl. 26. 12:22
 24/28 A kérdező kommentje:
régebben rákérdeztem, és nagyon megharagudott, már gondoltam rá hogy elcsórom a kulcsait, és rejtettkamerát szerelek fel.
2012. júl. 26. 12:29
 25/28 A kérdező kommentje:
vagy hogyan tudhatnám meg biztosan, ha pl. leitatom elmondja?
2012. júl. 26. 12:32
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha ilyeneken agyalsz és nincs bizalom (és miért lenne, ha a férjét is csalja veled?), akkor ennek már rég nincs értelme, ez nem kapcsolat.
2012. júl. 26. 12:38
 27/28 anonim ***** válasza:
26nak van igaza. Rejtettkamera?? Ha ennyire nem tetszik h van férje akivel együtt él és esetleg le is fekszik vele akkor minek mentél ebbe bele? Ne felejts el h itt te vagy a harmadik fél nem pedig a férj
2012. júl. 26. 12:40
 28/28 anonim ***** válasza:

Ha a férjet kérdezed, akkor neki nincs oka hazudni. Kivéve, ha ő is ugyanezt csinálja. Vagy valami miatt zsarolható a felesége által. De leginkább az veheti rá a hazugságra, hogy neki is van valakije.

De az is lehet, hogy azt hazudja, amit nem szeretnél hallani. Sosem tudhatod az igazságot.

Ha harmadikként szállsz be egy kapcsolatba, akkor ezzel számolni kell.

2012. júl. 26. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!