Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
Ha egy kapcsolat ennyire megromlik (akár van papír, akár nincs), akkor abból ki kell lépni, le kell zárni. Ha valaki erre nem képes, akkor az később sem lesz az, és igen, újra félre fog lépni, amíg rá nem döbben, hogy ez nem megoldás.
Erre általában fiatalkorban rádöbbenti valaki az ember lányát: jól otthagyja a fenébe, amikor a lány még szerelmes, és akkor kénytelen a saját lábára állni. Ha ilyesmi nem történik, kapcsolatfüggővé válik, és akkor nem hajlandó kilépni.
Szóval a válasz a kérdésre: igen, megcsalás, és igen, veled is megtenné.
Hát ne számíts semmi jóra. Ha eddig nem vált el akkor nem is fog. Max majd ha a férje rájön h milyen egy undorító nővel él. Akkor majd megy hozzád, de semmit nem számítasz neki és téged is meg fog csalni ha megunt.
Am mellékesen tőled is hánynom kell. Hogy kezdhettél egy férjezett nővel. Remélem gyerekek is vannak és mikor kiderül a dolog akkor nem csak 1 férj hanem 1 egész család életét teszed tönkre.
22/N (akinek egy ilyen féreg meg a szemét enyja tönkretette a családját)
#13-nak válasz
igen vannak gyerekek, és együtt szoktunk kirándulni, és egyéb helyekre menni, én, a két gyerek, és a szerelmem, akiről a kérdés szól. Tud rólunk a férj, mindig is tudott, a férje már évek óta csalta, mire végleg megromlott a házasság.
Te nem ismered a teljes történet. Én is voltam ilyen helyzetű férj. Amikor megtudtam, hogy miket mesél rólam a feleségem... Addig azt hittem, hogy a páromnak nincs fantáziája.
Az én biztatásomra csalt meg, mert tudtam, hogy csak akkor tudom rábeszélni a válásra, ha más is dugja. Ha lett volna benne tartás, akkor azt mondja, hogy előbb a válás. Gyakorlatilag bebizonyította, hogy egy kis ribanc. A válókereset beadása után is rendszeresen megdugtam. Ingyenkurv@ként tekintettem rá. Elárulom, hogy ha a férfiak dobják a nőt, akkor 90%-uk még sokáig visszajár szexelni. Tehát valószínű, hogy már téged is megcsalt már a barátnőd. (Sosem fogja bevallani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!