Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres a barátnőm? :/
Figyelt kérdés
4 hónapja együtt,amúgy minden okés velünk..de már az elején is hiányoltam az érdeklődést az ő részéről..egyszer sem volt képes magától még egy sms-t sem írni,ha meg én nem írok,ő se ír..ha írok neki visszaír,eddig úgy éreztem hogy örül neki..de ma is írtam neki és rohadtul kiábrándító választ kaptam..olyan sms-re h ,,szépjónapot,mi újság az én egyetlenemmel? minden okés veled?,, olyan választ hogy ,,aha megvagyok,csak rossz a gépem,ugyhogy most unatkozom blabla..,, semmi olyan h és veled mi ujság?vagy te hülyegyerek élsz még? már beszéltem vele erről..említettem neki hogy jó lenne ha ő is keresne mert elég egyoldalúnak érzem ezt..mondta h ő nem az a fajta aki így irogat meg hasonlók,meg láttam is rajta h bántja ez..aztán másnap meg magától olyan sms-t ir h megpróbál megváltozni,mert tudja hogy igy el fog vesziteni,és azt nem szeretné... kicsit elegem van abból hogy ma is megint ilyen ,,leszarlak,, módon áll hozzá ehhez..már baromira unom2012. júl. 25. 20:51
11/12 szamóca.. 

válasza:

megkérheted hogy ne hozza fel őket, de szerintem ez önmagában nem baj. amíg nem összehasonlítgat vagy iylesmi...
a múltjából tevődik össze az ember, és eszébe juthatnak emlékek, amit mint aktuális párjának elmesélhet neked. szerintem ez nem baj, amíg nem rosszindulatú. de ha téged zavar, beszélj vele, viszont ne rágj be rá. a harag tönkreteszia kommunikációt, és nyilván ő se tud higgadtan gondolkodni, ha vádaskodsz.
12/12 anonim 

válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de fontos a tisztánlátás. Tök értelmes pali lehetsz. Olyan érzésem van hogy ez a lány nincs egy szinten veled, vagy ha egy szinten van (érzelmileg, agyilag), akkor is labilis. A volt barátnőm, aki mellesleg akkoriban volt 24 és én 20, amikor már jártunk még mindig egy albiban lakott az exével. Persze én a hős szerelmes hittem neki és elfogadtam ezt, de már utólag bánom is. Nem szabad engedni egy bizonyos határon túl, mert kihasználják a jóhiszeműséged. Ugyanez volt nálunk is. Gépén még régi képek, netes portálon egy ideig még nem szedte le a közös képüket, mert hogy testvérként tekint rá, amilyen sokáig együtt voltak stb bla bla duma. Ez a "lezártam már a múltam, semmi közöm hozzá", meg szerintem önbecsapás, önfelmentés, pont azt tagadja, ami az igazság lehet, csak még magának sem meri beismerni. ELképzelhető, hogy nem zárta még le mentálisan. Akkor már értem miért egyoldalú ez. Kérdésed van privát. Nagy tapasztalatú vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!