Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után ki az "érdekeseb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után ki az "érdekesebb"? Csendben lelépett és azóta se láttad vagy akit látsz és keres stb?

Figyelt kérdés

Aki még keresi a másikat, vagy aki minden hiszti nélkül csendben továbbsétált?

Csupán felvetődött bennem a kérdés, mivel én vagyok az aki ha szakítottak velem akkor lelépek és ennyi, nem lát többé. Vajon mit gondol a másik fél? Jobban érdekli mi van velem mintha keresném stb?

Érdekelnek a vélemények! Normálisak persze! :)

2012. júl. 19. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miután szakítottunk nem nagyon kerestük egymást. 1 hónappal utána keresett meg az exem, hogy összefuthatnánk beszélgetni, hogy mi a helyzet a másikkal. Akkor találkoztunk és ennyi. Most megint csönd van. :)
2012. júl. 19. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon jó ötlet, ha végleg eltűnsz. Komolyan.:D Én jelenleg erre vágynék a legjobban...:D Szakítottam pár hete, de még mindig itt hisztizik, és ku*vára idegesít.. Egyébként sokkal kíváncsibb vagyok azokra az exeimre, akik úgy tűntek el, mint a kámfor, mint pl a jelenlegi helyzetűre...:D
2012. júl. 23. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez sok mindentől függ. Például, hogy milyen volt a kapcsolat, hogyan lett vége, milyen a személyiségetek. Nekem volt szerencsém mind a két féle pasihoz, és volt, hogy én is eltűntem, mert örültem hogy megszabadultam, vagy próbálkoztam egy kicsit, mert még szerettem....
2012. júl. 23. 20:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Én sose hisztiztem, kimondta/m hogy vége és semmilyen kapcsolat nincs többé, sőt a pasi keresett hogy el akarja mondani hogy milyen volt velem. Közöltem hogy ez nem egy feladat volt hogy hogy teljesítettem mert ezzel az erővel én is a szemére vethettem volna hogy miben volt gyenge akkor szerintem ő sem akarná hallani.

Engem csalt meg az ex annó, egy olyan csajjal akinek elvileg volt barátja, mint kiderült terelésre volt a pasi mivel amikor szakítottam vele másnap a csajnak sem volt párja.. és találkoztak.

2012. júl. 23. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!