Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem keres a barátnőm? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres a barátnőm? :/

Figyelt kérdés
4 hónapja együtt,amúgy minden okés velünk..de már az elején is hiányoltam az érdeklődést az ő részéről..egyszer sem volt képes magától még egy sms-t sem írni,ha meg én nem írok,ő se ír..ha írok neki visszaír,eddig úgy éreztem hogy örül neki..de ma is írtam neki és rohadtul kiábrándító választ kaptam..olyan sms-re h ,,szépjónapot,mi újság az én egyetlenemmel? minden okés veled?,, olyan választ hogy ,,aha megvagyok,csak rossz a gépem,ugyhogy most unatkozom blabla..,, semmi olyan h és veled mi ujság?vagy te hülyegyerek élsz még? már beszéltem vele erről..említettem neki hogy jó lenne ha ő is keresne mert elég egyoldalúnak érzem ezt..mondta h ő nem az a fajta aki így irogat meg hasonlók,meg láttam is rajta h bántja ez..aztán másnap meg magától olyan sms-t ir h megpróbál megváltozni,mert tudja hogy igy el fog vesziteni,és azt nem szeretné... kicsit elegem van abból hogy ma is megint ilyen ,,leszarlak,, módon áll hozzá ehhez..már baromira unom

2012. júl. 25. 20:51
1 2
 1/12 szamóca.. ***** válasza:
én se szoktam írni senkinek... nem tudom miért.:) nem biztos hogy ez rosszat jelent, de próbáld kikövetelni tőle. ne keresd, amíg ő nem keres, és ha felhív add egyértelműen a tudtára hogy nagyon örülsz neki hogy ő hívott, és hogy már nagyon vártad hogy beszélhessetek.
2012. júl. 25. 20:57
 2/12 A kérdező kommentje:
nekem ez úgy jön le mintha csak kihasználna vagy a fene tudja..de tudod már beszéltünk erről,és ha megint felhozok ilyesmit akkor egyből az lesz a fejében h ,,jaj már megint ezzel jön,, lehet az én gondolkodásom hibás de ezt érzem..pedig mennyit mondogatja h mennyi közös van bennünk ,emg milyen jo h mi ketten egymásrataláltunk,meg h nem érezte még senkivel sem ilyen felszabadultnak magát..persze nem gyakran mondja ezeket mert az gyanus lenne,de amikor csak ketten vagyunk itthon és beszélgetünk..viszont nem akarok egyfolytában problémázni,mert ha állandóan a hiányosságaival jövök,tuti kiábrándul belőlem..ha egyáltalán eddig szeretett..mert ezek alapján ez sem biztos már..egy szerelmes lányt felismerni..rá van csimpaszkodva a barátjára,állanóan rajta jár az esze..de egy ilyen semmilyen tartalmú válas-sms-ből nem az jön le h rám gondolt volna bármikor is..
2012. júl. 25. 21:03
 3/12 anonim ***** válasza:

Az én barátom is ugyan ez, csak srácban, pedig azt mondja nagyon szeret. Egyszerűen ilyen típus, ezt meg az is alátámasztja, hogy már a kapcsolatod elején is ilyen volt. Kierőszakolni törődést nem akartam, ezért csak finoman szóltam neki, hogy hogy jól esne, ha keresne néha, vagy hasonló apróbb dolgok, mert nem éreztem, hogy szeret... Azóta úgy érzem próbál változni, de akkor még nem tudtam, hogy ő csak "simán" ilyen. :)

Ne parázz, egyszerűen nem az a típus ő se.

2012. júl. 25. 21:08
 4/12 szamóca.. ***** válasza:

tudod a nők hajlamosak túlkomplikálni a dolgokat:) azthiszem túl sok "jótanács a nőknek párkapcsolathoz" van a neten... mostanában (kizárólag tudományos kíváncsisággal, tényleg :D ) több ilyet olvastam, hát hidd el őrületes baromságok vannak benne. mint hogy: legyél közömbös, mert a pasi akkor lesz érted oda. meg hogy: ne keresd, hogy érezhesse hogy ő a férfi... na most a harmadik nagy női probléma, ha mindenféleképpen menteni akarjuk a másikat a fentebb említettekkel, tehát nem mondom ki egyértelműen hogy nálatok is ez van.

viszont ezt kiderítheted, de persze veszélyes. ha már mondtad neki, ne hozd fel újra. jobban mondva, én úgy csinálnám, hogy még most utoljára egyszer csak finoman szólnék neki, hogy örülnék ha felhívna néha, vagy találkozást kezdeményezne. majd várnék, hogy keres-e. nincs facebook cset, meg msn meg ilyesmi, az túl egyszer. vegye fel a telefont és hívjon.

ha szeret - szerintem legalábbis - fel fog neki tűnni hogy eltűntél, és meg fog keresni. akkor pedig, olyan jó állatias ösztönöket kihasználó módon kondicionálhatod nála, hogy ha keres téged, az jó. megdicséred, viszel neki egy csokit, és jól kielégíted.

2012. júl. 25. 21:12
 5/12 A kérdező kommentje:
oszintén szólva már elegem van..szeretem ot..de ezzel a dologgal egyfolytában ássa el magát nálam..multkor errol beszéltem vele hosszabban is..és megmondtam neki,hogy ezekkel a húzásokkal a kapcsolatunkat rombolja..kerek perec iy megmondtam,csak nézett hogy most mi van..és másnapjára jott az sms h fél h elveszít meg h nagyon sajnál mindent..ilyenkor már konnyu bánkódni..aztán meg megint leszar nagy ívben..milyen kapcsolat az ilyen?
2012. júl. 25. 21:48
 6/12 szamóca.. ***** válasza:
te ezt nem akarod megjavítani, feladtad.
2012. júl. 25. 21:49
 7/12 A kérdező kommentje:
te mit tennél? mert látom hogy fent vagy még és válaszolsz,akkor dumáljuk meg
2012. júl. 25. 21:52
 8/12 anonim ***** válasza:
SZerintem minden sikeres párkapcsolat a megfelelő kommunikáción alapszik. S ehhez bizony két ember kell. Amikor nem a felhőtlen boldogság kerül már előtérbe, hanem az, hogy miért nem keres, akkor ott már komoly gondok vannak a kommunikációval. Tehát amint írtad, valószínű a barátnőd hozzáállásával. Mert szerintem az ember hozzáállása határozza meg, hogy mit tesz. Az agyában a berögződött idegpályák...de ne menjünk bele. Nem akarom megmagyarázni. Megértem azokat is, akik azt írták, hogy valószínűleg egyszerűen csak ilyen típusú ember, de akkor sem elfogadható, hogy minimális törekvéseket se tegyen kettőtökért. Én ezt észrevettem már nagyon sok lányon. Azok a lányok azok, akik nem kérdeznek. Úgy figyeltem meg. Tehát folyamatosan csak Te érdeklődsz feléjük, de nem kölcsönös ez. Szerintem valami nyomja a lelküket és azon morfondíroznak folyamatosan. Egy egészséges lány nem hinném, hogy ennyire közömbös lenne. Beszéljétek meg ezt finoman többször is, mert egy alkalom nem tudatosítja eléggé a lányt. Neki is meg kell tennie azt, ami minimális szinten elvárható, egyszerűen van, hogy áldozatot kell hoznunk párunkért, még ha ennyire visszahúzódó is. A párkapcsolatban nem csak adnod kell, arról szól, hogy kapj is néha napján, mert ha felborul az egyensúly, akkor sok esetben megállíthatatlan lavinaként temeti el az egyik felet, rosszabbik esetben mindkettőt. SOk sikert!
2012. júl. 25. 21:53
 9/12 szamóca.. ***** válasza:

már leírtam.

ha hív majd, nyert ügyed van.

ha nem keres, akkor megtudod a választ a kérdésedre...

aztán ha ezen a lépésen túl vagy, és még együtt vagytok, lehet finomítani hogy mondjuk megbeszéled vele, hogy pénteken találkoztok, de hívjon fel csütörtök este mert nem biztos még hogy ráérsz.

ha nem hív csütörtök este, nem találkoztok péntek. ha hív, nyertél.

2012. júl. 25. 21:53
 10/12 A kérdező kommentje:
van itt még egy dolog..a volt pasis téma..tobbszoir felhozza a volt pasijait,vagy valami módon mindíg szóba kerulnek..és én épp kommunikáció párti vagyok,szóval felhoztam a témát..rohadtul berágtam rá ez végedt,hogy velem van egyutt és mintha a volt pasijai vagy pasija után áhítozna..megmondtam neki hogy ez így nem kóser,és jo lenne ha eldontené hogy mit akar..a beszélgetésunk egy teljesen más hangnemben folytatódott,nem ismertem rá..azt mondta hogy o már lezárta a multját..természetes hogy eszébe jutnak,mert megtortént,de nem hiányoznak naki olyan téren..ha nem velem akarna lenni akkor nem lenne mellettem,hanem valamelyikkel azok kozul..hogy neki én kellek és más nem..aztán hogy az ember merjen-e hinni ilyen szavaknak az már kétséges.
2012. júl. 25. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!