Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres a barátnőm? :/

Az én barátom is ugyan ez, csak srácban, pedig azt mondja nagyon szeret. Egyszerűen ilyen típus, ezt meg az is alátámasztja, hogy már a kapcsolatod elején is ilyen volt. Kierőszakolni törődést nem akartam, ezért csak finoman szóltam neki, hogy hogy jól esne, ha keresne néha, vagy hasonló apróbb dolgok, mert nem éreztem, hogy szeret... Azóta úgy érzem próbál változni, de akkor még nem tudtam, hogy ő csak "simán" ilyen. :)
Ne parázz, egyszerűen nem az a típus ő se.

tudod a nők hajlamosak túlkomplikálni a dolgokat:) azthiszem túl sok "jótanács a nőknek párkapcsolathoz" van a neten... mostanában (kizárólag tudományos kíváncsisággal, tényleg :D ) több ilyet olvastam, hát hidd el őrületes baromságok vannak benne. mint hogy: legyél közömbös, mert a pasi akkor lesz érted oda. meg hogy: ne keresd, hogy érezhesse hogy ő a férfi... na most a harmadik nagy női probléma, ha mindenféleképpen menteni akarjuk a másikat a fentebb említettekkel, tehát nem mondom ki egyértelműen hogy nálatok is ez van.
viszont ezt kiderítheted, de persze veszélyes. ha már mondtad neki, ne hozd fel újra. jobban mondva, én úgy csinálnám, hogy még most utoljára egyszer csak finoman szólnék neki, hogy örülnék ha felhívna néha, vagy találkozást kezdeményezne. majd várnék, hogy keres-e. nincs facebook cset, meg msn meg ilyesmi, az túl egyszer. vegye fel a telefont és hívjon.
ha szeret - szerintem legalábbis - fel fog neki tűnni hogy eltűntél, és meg fog keresni. akkor pedig, olyan jó állatias ösztönöket kihasználó módon kondicionálhatod nála, hogy ha keres téged, az jó. megdicséred, viszel neki egy csokit, és jól kielégíted.

már leírtam.
ha hív majd, nyert ügyed van.
ha nem keres, akkor megtudod a választ a kérdésedre...
aztán ha ezen a lépésen túl vagy, és még együtt vagytok, lehet finomítani hogy mondjuk megbeszéled vele, hogy pénteken találkoztok, de hívjon fel csütörtök este mert nem biztos még hogy ráérsz.
ha nem hív csütörtök este, nem találkoztok péntek. ha hív, nyertél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!