Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szerint duci vagyok és mindig szekál! Miért?
Nem vagyok túl magas, sőt én inkább kicsinek mondanám magam. (Valószínű kisebbségi komplexusom van, mert lapos talpú cipőben nem érzem jól magam, szinte mindig tűsarkúba járok. (163 cm vagyok) Amikor összejöttem párommal 62-63 kiló voltam. Állandóan hallgattam, hogy fogynom kellene, sportoljak, ne egyek annyi édességet stb. Ő évek óta sportol és az én életformám is megváltozott általa. Sportolok, figyelek az étkezésemre. Ma már 55 kiló vagyok. A mellem, ami anno a "védjegyem" volt és büszke voltam magamra, hogy nagy volt és formás gyakorlatilag eltűnt. Nőies alakom volt, "brazilos", sötét kreol a bőröm nagy formás fenekem és mellem volt. A fenekem most is formás, de fele akkora mint anno.
Nekem pedig az önbizalmam lett fele akkora sőőt, szint el is tűnt. Elégedetlen vagyok magammal, dagadnak látom magam és párom ezt még sulykolja is belém. Ha megkérdezem, hogy szerint duci vagyok-e azt válaszolja, hogy igen. Amikor már látja hogy strandra sincs kedvem menni és elkeseredetten állok a tükör előtt, akkor megjegyzi, hogy tökéletes vagyok, hát nem látom?!?! És ő csak szórakozik és nem akarja, hogy tovább fogyjak.
De akkor miért csinálja ezt velem? Soha nem dicsér meg, soha nem kapok semmi bókot. Tudja, hogy nagyon rosszul viselem, hogy eltűntek a melleim és direkt mutogatja, ha meglát egy olyan nőt vagy strandon meglát szilikon melleket, hogy nézzem meg ő meg ő milyen tökéletes. Nem egyszer volt már, hogy majdnem elsírtam magam, hogy egy nagy nulla vagyok. Ilyenkor mindig mondja, hogy ő csak szórakozik és eltúlzom a hisztit!
Egyre rosszabbul érzem magam a bőrömbe! Hogy nyerhetném vissza a régi önbizalmam???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!