Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom szerint duci vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom szerint duci vagyok és mindig szekál! Miért?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túl magas, sőt én inkább kicsinek mondanám magam. (Valószínű kisebbségi komplexusom van, mert lapos talpú cipőben nem érzem jól magam, szinte mindig tűsarkúba járok. (163 cm vagyok) Amikor összejöttem párommal 62-63 kiló voltam. Állandóan hallgattam, hogy fogynom kellene, sportoljak, ne egyek annyi édességet stb. Ő évek óta sportol és az én életformám is megváltozott általa. Sportolok, figyelek az étkezésemre. Ma már 55 kiló vagyok. A mellem, ami anno a "védjegyem" volt és büszke voltam magamra, hogy nagy volt és formás gyakorlatilag eltűnt. Nőies alakom volt, "brazilos", sötét kreol a bőröm nagy formás fenekem és mellem volt. A fenekem most is formás, de fele akkora mint anno.

Nekem pedig az önbizalmam lett fele akkora sőőt, szint el is tűnt. Elégedetlen vagyok magammal, dagadnak látom magam és párom ezt még sulykolja is belém. Ha megkérdezem, hogy szerint duci vagyok-e azt válaszolja, hogy igen. Amikor már látja hogy strandra sincs kedvem menni és elkeseredetten állok a tükör előtt, akkor megjegyzi, hogy tökéletes vagyok, hát nem látom?!?! És ő csak szórakozik és nem akarja, hogy tovább fogyjak.

De akkor miért csinálja ezt velem? Soha nem dicsér meg, soha nem kapok semmi bókot. Tudja, hogy nagyon rosszul viselem, hogy eltűntek a melleim és direkt mutogatja, ha meglát egy olyan nőt vagy strandon meglát szilikon melleket, hogy nézzem meg ő meg ő milyen tökéletes. Nem egyszer volt már, hogy majdnem elsírtam magam, hogy egy nagy nulla vagyok. Ilyenkor mindig mondja, hogy ő csak szórakozik és eltúlzom a hisztit!

Egyre rosszabbul érzem magam a bőrömbe! Hogy nyerhetném vissza a régi önbizalmam???

2012. júl. 25. 18:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk úgy, hogy ott hagyod, és szerzel egy normális pasit.

Én így csináltam.

2012. júl. 25. 18:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert kapcsolatfüggő vagy!
2012. júl. 25. 19:01
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

az meg továbbra is rejtély marad, hogy olyan férfiaknak miért nem lehet barátnője, aki nem alázza meg a nőt?

fura egy világban élünk. minden kifordult magából...

2012. júl. 25. 19:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"Párom szerint duci vagyok és mindig szekál! Miért?"

Mert nem a párod... Ne haragudj, de nem tudlak sajnálni. A melleddel együtt a józan eszed is eltűnt, ha hagyod magad.

2012. júl. 25. 19:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Na igen,a boldogságot nem kilókban mérik.Kicsit most több vagyok az átlagsúlyomnál,de nem érdekel,mert lelkileg kezdek egyensúlyba lenni önmagammal,és majd lemegy szépen.Bazergált az exem sok mindennel ami megviselt,így jöttek rám a kilók.Mióta nem vagyunk együtt,már beleférek olyan ruhába,ami még 2hónappal ezelőtt nem jött rám.Ami a lényeg:soha nem hagytam hogy az alakomat kritizálja egy pasi,ha én jól érzem magam 50kilósan vagy 60kilósan,akkor ennyi a történet.Normális kapcsolatban ez nem így működik ahogy nálatok,hogy a másik önbizalmát sárba tiprom.Jobb lenne egy olyan férfi,aki téged megbecsül.
2012. júl. 25. 19:09
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

"Jobb lenne egy olyan férfi,aki téged megbecsül."

Olyan férfit az életbe nem fog találni. Mindig azokat fogja bevonzani, akik alázni fogják. Így szokott ez lenni. Jobb ha hozzászokik.

2012. júl. 25. 19:12
 7/11 anonim ***** válasza:
29%

55 kilósan ne fossál már, hogy kövér vagy könyörgöm... A pasid tényleg csak szórakozik, ez elég általános a pasiktól, hogy cukkolják a barátnőiket. Ott van gond, mint pl nálatok, ha a csaj érzékeny a kritikára, a csávónak meg nem tűnik ez fel. Akkor hiába szánja ő ártatlan cukkolásnak az egészet, amit szerintem tényleg túldramatizálsz, és bármibe lefogadom, hogy ez az egész nem úgy történt, ahogy elmondod, te így fogod felfogni. Melodrámának.

Szóval több dolgot is tehetsz.

1. Kidobod a drága pasid és keresel valaki mást, aki nem kritizál/cukkol soha.

2. Megtanulsz különbséget tenni kritika és cukkolás között.

3. Ha a pasid beszól valamit, visszaszólsz neki, ha mutogat egy tökéletes csajt, te mutatsz neki egy tökéletes pasit, és így tovább... Bár az ilyen kis nebántsvirágok erre fizikailag képtelenek, de ez is elég hatásos módja, hogy leállítsd.

2012. júl. 25. 19:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Keres olyat akinek tetszel! 55 kiló nem sok szerintem. Mutatnál képet könnyebb lenne véleményt mondani!
2012. júl. 25. 19:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
7/8as, már ne is haragudj, de ha valaki a szerelmét olyanokkal cukkolja, ami szemmel láthatólag bántja, nehogy már ö legyen a nebánts virág. Ha a te szerelmed szurkálódna a gyengéddel, kétlem,hogy nem esne szarul. De lehet keménykedni:) Na a lényeg,hogy a pasi egy bunkó, aki azt élvezi ha sz...rá alázhatja a másikat. Dobni kéne:) Legalábbis remélem el jutsz majd erre a szintre, kedves kérdezö.
2012. júl. 25. 20:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Párodat dobd ki és legyél újra 63 kiló!
2012. júl. 25. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!