Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat agyalok? Vagy tényleg kellene megoldást találnom?

Figyelt kérdés

Kérem akinek van egy kis ideje adjon tanácsot, mástól most nem tudok segítséget kérni.Írtam ki már kérdést de alig kaptam választ.:(

17 éves leszek. A barátommal lassan kilenc hónapja leszek együtt. Sajnos pánikbeteg vagyok, ami egycsaládi bonyodalom miatt alakult ki.

Alapjáva véve egy kdves lány vagyok, mindenkinek segítek, és emiatt nagyon szeretnek. Ahogy telt múlt az idő a kapcsolatunkba egyre több minden esett rosszul, ami "hisztizésként" jött ki rajtam. A barátom elmondta, hogy már nem meri elmondani nekem, ha hibázom, hanem inkább megvárja míg lecsillapodom, de ugyanúgy szeret, és ez látszik is rajta.

A találkozásból már fél éve adódtak gondok. Egy iskolába járunk, így minden szünetben együttvagyunk általában, és szombatonként is, de ennyi. Megmondtam neki, hogy nekem a szünetek kevesek, és kell 1-2 óra találka kettesben. NAgy nehezen és sokadik kérésre, de változtatott. Bár így is volt, hogy előbb hazament, stb.

Elérkezett a nyár, heti 2x találkozunk,kb 7-9 órára. Megígérte, hogy minde nap fogunk sétálni(a pánikbetegség miatt, hogy kimozdítson). A melegre hivatkozva egy ideig lefújta, azóta se lett semmi.Akkor mondtam neki, hogy nekem heti HÁROM találka kellene, és harmadik nap nem egész napra csak egy-két órára elég, ha sétálunk. A probléma, hogy Ő nem szeret sétálni. Mondtam, hogy akkor csak beszélgessünk, vagyvalami, ha kell kimegyek a szomszéd városba, ahol lakik(7 perc vonat út plusz fél óra gyaloglás). Többször jött spontán ötletem, hogy mi lenne ha xy óra múlva kimennék hozzá, állomásra, de lefújta. A többi napon általában gépezik egész nap. Mivel igényem van rá ezért reggel és este beszélgetünk chaten, 5-6 órát, de ott a játék miatt ritkán ír vissza, és gy idő után meghal a téma. HA találkozunk minden a legnagyobb rendben, imádjuk egymást és érzem is rajta.

Viszont attól félek, hogy a sok hisztim a rovására megy a dolognak, viszont nekem ez KEVÉS. Mit tegyek, hogy ne hisztisnek tűnjek, hanem normálisnak?Mármint, értitek:D Nem akarom elveszíteni és a valóságban tényleg minden rendben, nagyon szeret mások is mondták, de nem akarom hogy a sok hisztim miatt megunjon.

(volt olyan is, mikor nála voltam, és mondjuk csókolóztunk, és elnevett magát mert ment a tv és ott volt valami vicces, vagy pl csókolózunk kinyitom a szemem és látom, hogy a tv-t nézte közbe, és mondta, hogycsak most nyitotta kia szemét a végén. Mondtam neki, hogy ezek rosszul esnek és bocsánatot is kért. Mit tegyk, hogy jobb legyek?)

Bocsánat, hosszú lett!

2012. júl. 25. 10:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Például hallgasd meg az ö oldalát is,kérd meg,hogy őszintén mondja el,van e valami baj....lehet van neki baja,csak nem meri elmondani pont a "hisztizésed" miatt(meg ezt le is írtad).

Légy nagyon türelmes.....mert lehet azért nem akar annyit találkozni mert fél,hogy veszekedés lesz a vége....ha valami nem tetszik neked vele kapcsolatban,akkor nem kell egyből kiakadnod.Lehet neki is csomó dolog van,ami nem tetszik benned,mégsem szól,mert azokkal a tulajdonságaiddal együtt szeret:)

Légy elfogadóbb,és higgadtabb.

2012. júl. 25. 11:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem tudom, hogy kellemes lesz-e amit leírok, de olvasd el kérlek hátha segít. Tizenhét éves vagy és előtted az élet. Viszont nem ez a srác a nagy Ő-d, ezt verd is ki a fejedből. A pánikbetegségnek semmi (legalábbis nem sok) köze van a kapcsolatotokhoz. Igaz, hogy úgy látszik, kicsit túl ragaszkodó vagy. Ő még akárhogy is nézzük, tini srác és kell neki a szabadság. Ne tervezd úgy, hogy vele fogsz élni vagy ilyesmi, mert szerintem nem így lesz. Nem akarlak elkeseríteni, de ne agyalj ezen sokat, mert nem érdemes. Sodródj az árral aztán lesz ami lesz. De ez az én véleményem. Lehet, hogy nem így van/lesz, nem tudom.
2012. júl. 25. 11:17
 3/3 anonim ***** válasza:
És lazíts egy kicsit. Beszélgess vele, de türelmesen, ne veszítsd el egyből a fejed! előző voltam
2012. júl. 25. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!