Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud megoldást?
szóval aza helyzet hogy van 1 lány akivel már 6éve ismerjük egymást eddigi évek alatt sokszor volt hullámvölgy a barátságunkba.mostanába igen jo a viszony köztünk és eddig nemvoltunk ugy együt hogy mint pár csak amolyan testvéri szeretet.(igen létezik olyan hogy lány meg fiu barátság)és az utóbbi időben kb 2napja azon agyal hogy milenne ha nem ugy nézne rám mint testvér hanem ugy mintha a barátja lennék és járna velem. meg mondta réggeben hogy mások az esetei de most a belsöt nézte és elgondolkodot azon ki lenne hozzá nagyon hüséges és rám gondolt. és régen amikor én mondtam nekih hogy nem e lehetne köztünk több akor nemet mondot. és én már letettem rola hogy ö meg én egyszer együt de most ujra kavarognak bennem az érzések hogy: jolenne de mivan ha.. meg miért most.. stb
valaki segitsen már valami tanácsal hogy mit tegyek köszi

"igen létezik olyan hogy lány meg fiu barátság" - aha, létezik, és te is akartál már vele járni, meg ő is veled. :)
Ha tetszik, akkor járjatok, ennyi. :) Nincs mi van ha! :D

Szerintem kár ebbe belevinni a büszkeséget vagy a hiúságot, később tutira bánnád ha azért nem mész tovább mert egyszer elutasított. Arra figyelj hogy ha nem jön össze ne haragban váljatok el mert kár a barátságért is. Egyébként én a párommal is sokmindenen keresztülmentem és mindent megbeszélünk, ő mondta hogy nem csak a szerelme vagyok de a legjobb barátja is. Szóval ha a lány akar most tőled valamit akkor add meg magatoknak ezt az esélyt.
22/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!