Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek alapján nehéz lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján nehéz lenne barátnőt találnom?

Figyelt kérdés

Én egy olyan társra vágyok, akivel az én tulajdonságaim is meg egyezzenek! Szeretem a zenét szinte az életem, olyan téren is dolgozom, de nem baj ha az ő életébe nem olyan fontos, csak szeresse. Hallgassuk együtt kedvenc számainkat. Nézzünk együtt filmeket. Én akit szeretek, azzal rengeteget fogalkozom, szóval legyen ideje rám. Szeretnék vele kettesben lenni. Értékelje a humort, hisz én szeretek poénkodni, legyen humor érzéke!:) Én szerintem tudok komoly is és gyerekes is lenni, úgyhogy e szempontból tök mindegy! Legyen okos, ne ilyen plázacicás kis izé. Összességében szeresse a zenét,legyen humora, legyen normális. Én igazából a szeretetére vágyom, és szeretném azt viszonozni a számára.

Külsőleg legyen sportos alkatú hosszú hajú, és plusszba 190 centi a magasságom!

2012. júl. 10. 03:22
 1/9 A kérdező kommentje:
nem dolgozom, hanem tanulok! 18/F
2012. júl. 10. 03:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Külsejére még hozzá tenném, hogy szép arca legyen
2012. júl. 10. 03:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha ennyire specifikus társat keresel akkor fordits 120%ot a szociális életedre 24/7 mert ebböl sztem az országba max 10 van..
2012. júl. 10. 03:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Jó pont, hogy 190cm magas vagy, ezt jó, hogy írtad, volt itt egy 205cm magas srác és egyből jött egy csomó lány ajánalata. Csak épp rossz időben tette fela kérdést, mert alszanak a lányok többnyire. :D
2012. júl. 10. 03:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen. Ezzel a hozzáállással nagyon nehéz lesz találnod.
2012. júl. 10. 08:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Minden szavadban benne van az én - én - nekem - én. Te nem a párkapcsolatot keresed hanem a hiányt az életedből.
2012. júl. 10. 11:04
 7/9 A kérdező kommentje:
utolsó igazad van...lehet úgy is mondani.
2012. júl. 10. 11:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha kicsit kevésbé lenne egocentrikus, és meglátnád, hogy egy ember máshogy is lehet értékes, nem csak úgy, ahogy te, akkor könnyebben találnál lányt is magad mellé.

24/N

2012. júl. 10. 11:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy igazam van. Itt azt mondjuk mit tegyél hanem, hogy szerintünk mit kéne tenned.

Neked első lépésként el kell fogadnod magadat teljes mértékben. Miután egyedül képes vagy jól érezni utána figyeld meg annyi nő lesz körülötted, hogy fel bukol bennük.

Az világos, hogy magas vagy és érthető, hogy magas lányok tetszenek ezzel nincs semmi baj hanem, hogy a nőben ne azt keresd, hogy számodra miért éri meg vele lenni hanem, hogy egymásnak mit tudtok adni. A személyiségébe leszel szerelmes nem pedig a tulajdonságaiba.

2012. júl. 10. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!