Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján nehéz lenne barátnőt találnom?
Én egy olyan társra vágyok, akivel az én tulajdonságaim is meg egyezzenek! Szeretem a zenét szinte az életem, olyan téren is dolgozom, de nem baj ha az ő életébe nem olyan fontos, csak szeresse. Hallgassuk együtt kedvenc számainkat. Nézzünk együtt filmeket. Én akit szeretek, azzal rengeteget fogalkozom, szóval legyen ideje rám. Szeretnék vele kettesben lenni. Értékelje a humort, hisz én szeretek poénkodni, legyen humor érzéke!:) Én szerintem tudok komoly is és gyerekes is lenni, úgyhogy e szempontból tök mindegy! Legyen okos, ne ilyen plázacicás kis izé. Összességében szeresse a zenét,legyen humora, legyen normális. Én igazából a szeretetére vágyom, és szeretném azt viszonozni a számára.
Külsőleg legyen sportos alkatú hosszú hajú, és plusszba 190 centi a magasságom!
Ha kicsit kevésbé lenne egocentrikus, és meglátnád, hogy egy ember máshogy is lehet értékes, nem csak úgy, ahogy te, akkor könnyebben találnál lányt is magad mellé.
24/N
Nem az a lényeg, hogy igazam van. Itt azt mondjuk mit tegyél hanem, hogy szerintünk mit kéne tenned.
Neked első lépésként el kell fogadnod magadat teljes mértékben. Miután egyedül képes vagy jól érezni utána figyeld meg annyi nő lesz körülötted, hogy fel bukol bennük.
Az világos, hogy magas vagy és érthető, hogy magas lányok tetszenek ezzel nincs semmi baj hanem, hogy a nőben ne azt keresd, hogy számodra miért éri meg vele lenni hanem, hogy egymásnak mit tudtok adni. A személyiségébe leszel szerelmes nem pedig a tulajdonságaiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!