Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nehéz lenne ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ⱳhite ßelle kérdése:

Szerintetek nehéz lenne ez alapján társat találnom?

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom egy társat szeretnék magam mellé. Nem volt még barátom, csak alakulóban lévők, de inkább "csak" barátok voltunk vagy csak nem szerettünk egymásba.

167cm 53kg vagyok, hosszú barna hajú lány, sokak szerint szép az arcom, bár biztosan nem tetszem mindenkinek. Fehérebb a bőröm amit szeretek magamon és ezért is tetszene ha a barátom is ilyen lenne.

Szeretek nőiesen öltözködni, de nem qrvásan, bár kinek mit jelent ez... Farmert nem szeretem, rám tapad, kemény, meleg.

Szilikonnal lettem 75/B és így pont jó :). Örülnék ha olyat találnék akinek nem számít, hogy igazi vagy nem.

11 éve nem eszem húst, mert együttérzek az állatokkal, örülnék ha olyan társat találnék aki értékeli, hogy így teszek/érzek és akár hasonlóan érez, de nem várnám el, hogy ő se egyen.

Nekem attól lesz valaki férfi, hogy van egyfajta belső tartása amire fel lehet nézni, mélyérzésű, őszinte, lelkiismeretes, komoly kapcsolatban gondolkodik, de nem ítéli el azt aki nem. Nem attól, hogy sört iszik és focit néz, érzéketlenebb, csak dugni akar, megjátssza a bunkót. Pozitív dolog ha nincs beállva egyféle stílusirányzatra vagyis nem ez határozza meg az életét.

Külsőre fontos nekem, hogy egészséges benyomást keltsen, ne legyen vékony sem és nagydarab sem, magasságról ugyanezt tudnám elmondani, 178 az ideális. Örülnék egy kevésbé szőrös típusnak, mert nekem arról egy 30-as férfi jut eszembe és nem értem mi keresnivalóm lenne mellette... Lélekben 17nek érzem magam és inkább el tudnék fogadni egy fiatalabbat, mint pl. 25 felettit. :) Bár félnék, hogy még nem élte ki magát, de aki komolyat szeretne az általában már 17 évesen is így gondolkodik. Van aki meg 30 évesen is 15...

Már nem erőltetem az ismerkedést, csak olyanokkal folytatom akikkel szívesen beszélgetek. Fontos lenne, hogy hetente legalább egyszer tudjunk találkozni, bár nekem a minden napos sem lenne sok, pl. annak is tudnék örülni ha később ideköltözne.

Élőben nem igazán tudok hol ismerkedni, szinte csak a véletlen műve lenne. Ilyen helyekre járok, park, futópálya, strand, plázában könyvesboltban is, kávézó, erdő.

Vagyis nem lennék egy bulizós lány, de ha lenne valakim pl. 2-3 havonta elmennék 1-2 órára táncolni.

Barátaim nincsenek, voltak, csak eltávolodtunk egymástól és úgy nem működik, hogy csak én kerestem őket, ők csak akkor ha kellett valami. Ezért sem szeretem ha mások függenek tőlem, főleg anyagilag. De valahogy nincs is rá igényem, jól megvagyok így is, élvezem ha egyedül sétálgathatok, igazán csak társra vágyom. Beszélgetni néha jó valakivel, de csak azért, hogy ne felejtsek el beszélni, nagy ritkán találok értékes embereket. Általában azt mondják keveset beszélek, viszont hallottam már vissza, hogy sokat. Volt olyan, hogy a srác szóhoz sem hagyott jutni aztán meg nem voltam elég beszédes :D. Akiről tudom, hogy nálam is szófukarabb annál valahogy elkezdek beszélni minden hülyeségről, igaz néha félek, hogy nem érdekli a másikat, de ezt lehet érezni és ilyenkor nem untatnám tovább.

Általában megvan mindenről a véleményem, csak pont akkor nem jut eszembe olyan amiről lehet beszélni, meg nem is kell állandóan, az fárasztó tud lenni.

Ami zavar az az ostobaság, általánosítások, mindenhez negatív hozzáállás, kritikán aluli stílus, előítéletesség, önteltség, érzéketlenség, túlzásba vitt szenvedélybetegségek.

Néha elmeditálgatok, mert szerintem sokat segít a személyiségfejlődésben, érdekel az agykontroll, pszichológia, és a kissé elvontabb témák.

Sok minden érdekel, de könnyen elunom magam ha túl sokat foglalkozom vele vagy belemélyedek.

Elvárásaimból lehet következtetni. Hasonló társat szeretnék, de kissé bonyolultnak érzem.

Ami tovább komplikálja a dolgokat az az, hogy már megtaláltam azt aki mellett teljesen el tudtam volna kötelezni magam és nem érzem, hogy tudnám megint ennyire vagy csak nem találtam mást akivel ilyen komolyan gondolnám. Bár néha másként gondolom, de szerintem egy alapszintű szeretet akkor is megmaradna ha mást találnék életem párjának.

21/N

2012. júl. 8. 02:11
1 2 3 4
 1/32 Hole Hunter ***** válasza:
57%
Nem szeretnélek elkeseríteni, de elvárásokról írsz igen hosszan. Pontosan az elvárások teszik tönkre a kapcsolatokat. Már az is jócskán megnehezíti az ismerkedést, ha egyszerűen csak zsánered van...de ez így. Kívánnék sok sikert, de esélytelen...sajnálom. Üdv. 44/VP
2012. júl. 8. 02:19
 2/32 anonim ***** válasza:
24%
Ne hurcoljalak mindenhova seggeddel a párna alatt?
2012. júl. 8. 02:27
 3/32 anonim ***** válasza:
Hova valósi vagy, ha megkérdezhetem?
2012. júl. 8. 02:29
 4/32 A kérdező kommentje:

Nem zsánernak mondanám, csak megválogatom kit választok egy életre társamnak.

2. nem tartok igényt rá, köszönöm, sehol nem írtam, hogy ki kell nyalni a seggem. :)

2012. júl. 8. 02:29
 5/32 anonim ***** válasza:
19%
nem kinyalni akarom, hanem felpárnázni
2012. júl. 8. 02:32
 6/32 anonim ***** válasza:
63%

# 1

Az ilyenektől vagyok ki. Miért ne lehetnének egy nőnek bizonyos elvárásai? Szerinted akkor mi a fenét kellene tennie? Összejönni valaki olyannal, akivel nem találja meg a közös hangot, nem tetszik neki, nem vonzódik hozzá? Nem hiszem el, hogy egyesek komolyan abba kötnek bele, hogy valakinek vannak elvárásai.

Nekem is vannak, egyszer adtam alább belőlük... Hát, soha többet.:) Mindenkit óva intek tőle!

Elég bunkó választ írtál... Megdőlt az elmélet a vastag pénztárcára vonatkozó igényről, és nem tudtál mibe belekötni, vagy mi ez a beszólás?:)

2012. júl. 8. 02:35
 7/32 anonim ***** válasza:
63%
Elvárásai mindenkinek vannak, az már elég nagy baj, ha valaki megelégszik olyannal, akihez nem tud testileg sem vonzódni. Akkor mégis hogy szexelnek? Undorral?
2012. júl. 8. 02:47
 8/32 anonim ***** válasza:
63%

# 7

Pont ezért mondtam, hogy óva intek ettől mindenkit, mert velem már megesett. Igen, kb. undorral. Jobb pillanatokban nem volt undor, de élvezet sem. Soha.

:D

2012. júl. 8. 02:48
 9/32 anonim ***** válasza:
88%

én úgy érzem megfelelnék neked, néhány dologban full hasonlóak vagyunk, amit a barátaid eltávoldásáról írtál, onnantól kezdve kb minden igaz rám is, de az előtte valók is igazak rám.

viszont nem fogok veled ismerkedni :S

1, mert ilyen "buta" oldalra írsz gyakorlatilag társkereső hirdetést

2, mert vszínűleg messze vagy

3, mert van bnőm (bár a leírtak alapján te vagy a júliám :D:D )

2012. júl. 8. 02:55
 10/32 A kérdező kommentje:
Vp megyében élek.
2012. júl. 8. 03:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!