Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nehéz lenne ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ⱳhite ßelle kérdése:

Szerintetek nehéz lenne ez alapján társat találnom?

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom egy társat szeretnék magam mellé. Nem volt még barátom, csak alakulóban lévők, de inkább "csak" barátok voltunk vagy csak nem szerettünk egymásba.

167cm 53kg vagyok, hosszú barna hajú lány, sokak szerint szép az arcom, bár biztosan nem tetszem mindenkinek. Fehérebb a bőröm amit szeretek magamon és ezért is tetszene ha a barátom is ilyen lenne.

Szeretek nőiesen öltözködni, de nem qrvásan, bár kinek mit jelent ez... Farmert nem szeretem, rám tapad, kemény, meleg.

Szilikonnal lettem 75/B és így pont jó :). Örülnék ha olyat találnék akinek nem számít, hogy igazi vagy nem.

11 éve nem eszem húst, mert együttérzek az állatokkal, örülnék ha olyan társat találnék aki értékeli, hogy így teszek/érzek és akár hasonlóan érez, de nem várnám el, hogy ő se egyen.

Nekem attól lesz valaki férfi, hogy van egyfajta belső tartása amire fel lehet nézni, mélyérzésű, őszinte, lelkiismeretes, komoly kapcsolatban gondolkodik, de nem ítéli el azt aki nem. Nem attól, hogy sört iszik és focit néz, érzéketlenebb, csak dugni akar, megjátssza a bunkót. Pozitív dolog ha nincs beállva egyféle stílusirányzatra vagyis nem ez határozza meg az életét.

Külsőre fontos nekem, hogy egészséges benyomást keltsen, ne legyen vékony sem és nagydarab sem, magasságról ugyanezt tudnám elmondani, 178 az ideális. Örülnék egy kevésbé szőrös típusnak, mert nekem arról egy 30-as férfi jut eszembe és nem értem mi keresnivalóm lenne mellette... Lélekben 17nek érzem magam és inkább el tudnék fogadni egy fiatalabbat, mint pl. 25 felettit. :) Bár félnék, hogy még nem élte ki magát, de aki komolyat szeretne az általában már 17 évesen is így gondolkodik. Van aki meg 30 évesen is 15...

Már nem erőltetem az ismerkedést, csak olyanokkal folytatom akikkel szívesen beszélgetek. Fontos lenne, hogy hetente legalább egyszer tudjunk találkozni, bár nekem a minden napos sem lenne sok, pl. annak is tudnék örülni ha később ideköltözne.

Élőben nem igazán tudok hol ismerkedni, szinte csak a véletlen műve lenne. Ilyen helyekre járok, park, futópálya, strand, plázában könyvesboltban is, kávézó, erdő.

Vagyis nem lennék egy bulizós lány, de ha lenne valakim pl. 2-3 havonta elmennék 1-2 órára táncolni.

Barátaim nincsenek, voltak, csak eltávolodtunk egymástól és úgy nem működik, hogy csak én kerestem őket, ők csak akkor ha kellett valami. Ezért sem szeretem ha mások függenek tőlem, főleg anyagilag. De valahogy nincs is rá igényem, jól megvagyok így is, élvezem ha egyedül sétálgathatok, igazán csak társra vágyom. Beszélgetni néha jó valakivel, de csak azért, hogy ne felejtsek el beszélni, nagy ritkán találok értékes embereket. Általában azt mondják keveset beszélek, viszont hallottam már vissza, hogy sokat. Volt olyan, hogy a srác szóhoz sem hagyott jutni aztán meg nem voltam elég beszédes :D. Akiről tudom, hogy nálam is szófukarabb annál valahogy elkezdek beszélni minden hülyeségről, igaz néha félek, hogy nem érdekli a másikat, de ezt lehet érezni és ilyenkor nem untatnám tovább.

Általában megvan mindenről a véleményem, csak pont akkor nem jut eszembe olyan amiről lehet beszélni, meg nem is kell állandóan, az fárasztó tud lenni.

Ami zavar az az ostobaság, általánosítások, mindenhez negatív hozzáállás, kritikán aluli stílus, előítéletesség, önteltség, érzéketlenség, túlzásba vitt szenvedélybetegségek.

Néha elmeditálgatok, mert szerintem sokat segít a személyiségfejlődésben, érdekel az agykontroll, pszichológia, és a kissé elvontabb témák.

Sok minden érdekel, de könnyen elunom magam ha túl sokat foglalkozom vele vagy belemélyedek.

Elvárásaimból lehet következtetni. Hasonló társat szeretnék, de kissé bonyolultnak érzem.

Ami tovább komplikálja a dolgokat az az, hogy már megtaláltam azt aki mellett teljesen el tudtam volna kötelezni magam és nem érzem, hogy tudnám megint ennyire vagy csak nem találtam mást akivel ilyen komolyan gondolnám. Bár néha másként gondolom, de szerintem egy alapszintű szeretet akkor is megmaradna ha mást találnék életem párjának.

21/N

2012. júl. 8. 02:11
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Ismerek több olyan esetet amikor később közelebb költözött az egyik, bár erre kevés esély van.
2012. júl. 8. 14:51
 22/32 anonim ***** válasza:

Nagyon hasonló vagyok én is, fehér bőr, gyakorlatilag az igazit keresnem én is meg 21 év. A tánc engem is vonz igaz h meg nemtok jól táncolni,és az jó és becsulendo h nem eszel húst.

Szerintem te valóban egy értékes lány vagy, sok sikert!

2012. júl. 24. 02:01
 23/32 anonim ***** válasza:
Ez mind szigorú elvárás, amit mindenképpen teljesítenie kell annak, aki a párod akar lenni? Ha valami ezek közül nem illik rá, akkor addig bsztatod amíg meg nem változik a kedvedért, vagy nem veszed ezeket a leírtakat szigorúan? Ha igen, akkor szinte lehetetlen neked megfelelni. Ennyi elvárást még felfogni is nehéz, hát még megjegyezni :D Viszont ha nem olyan vagy, mint egy szigorú szabályok szerint működő értékelőrendszer, hanem te is emberként érzel, gondolkodsz (és szerintem ez a valószínű) esélyt adsz más embereknek, hogy megismerd őket közelebbről és lazán veszed ezeket a leírtakat, akkor nagyon sok férfi megfelelne neked. Lehet, hogy a leírtak közül sok nem lesz igaz rá, sőt talán még rossz tulajdonságai is lesznek, de ha képes vagy őt olyannak elfogadni, amilyen, így tudod szeretni és nem akarod megváltoztatni, akkor az igazi szeretet (asszem ezzel nem mondtam újat)
2012. júl. 24. 02:11
 24/32 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen ilyen part találnia, csak nehéz mert nekem is vmi hasonló lenne az igazi.

Nekem az agykontrollos meditációs dolog is tetszik és néha én is csinálom.

Hidd el fogsz ilyen part találni akit érdekelnek ezek a dolgok, ne is figyelj senkire

2012. júl. 24. 02:20
 25/32 A kérdező kommentje:

Összefoglalva egy lelkiismeretes, mélyérzésű, intelligens, számomra vonzó, hűséges, testileg-lelkileg egészséges férfit szeretnék.

Egy életre csak ilyet tudnék elképzelni, viszont ha barátilag megszeretek valakit onnan már nincs messze a szerelem sem.

Aki nem szeret igazi szeretettel őt miért szeretném?

2012. júl. 24. 02:56
 26/32 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintetek nehéz lenne ez alapján társat találnom?"

Mi alapján?

2012. júl. 29. 00:12
 27/32 anonim ***** válasza:
52%

csupa csupa igények. Nekem is van női ideálom, de nem feltélten találok sose olyat, mint amilyen az.

Lesznek hasonloságok az biztos (mert nagy igényeim nincsenek, csak alapelvárások, de annak se fog teljesen senki megfelelni.)

Tudom hogy nem lényeges amit irok, de számomra akár 1 éves ismerettség is tönkre mehet szilikon mellek miatt. Én ennek nagy ellentéte vagyok, megmondom miért.

Ha a szilikont rosszul teszik be, rákot okoz (kb1% esélyel vétenek íly hibát). Emelett olyan szivacsos lesz a fogása, hogy egyátalán nem kelti a női mell érzését.

Mondjuk így sem vagyok mellmániás. Talp, fenék 1000x jóbban izgat, de nem puszilgatnék egy szivacsot. Meg hát kinézetre is kedvlomhasztó, mert rögtön leesik hogy "műmell".

Nem bántásnak szántam...

Az igényeidről meg, túl sok van. Legyen egy alap igényed (3 fontos dolog) + egézséges kinézet. ennyi. Ne 1000 mint amit itt felsorolsz, mert egész életedben egyedül maradsz...

2012. júl. 29. 00:17
 28/32 anonim ***** válasza:

Én is 21 éves lány vagyok, hasonlítunk kicsit. Nekem külsőleg konkrétan nincs elvárásom a leendő párom iránt (tetszett már sokféle fiú, és sohasem keresgéltem konkrétan kinézet alapján). Viszont, ami számomra fontos lenne, az a lelki világ. Egyszerűen iszonyat kis esélyt látok arra, hogy valaha is hozzám hasonló gondolkodásmódú párom legyen. Habár egy éve megismertem egy srácot, aki mellett teljesen el tudtam volna képzelni az életemet, csak az a bökkenő, hogy fényévnyire lakik tőlem :(. Egy kicsit úgy érzem, én soha sem találom meg azt a személyt, akivel boldog lehetnék...

Bocs, kicsit off-téma, csak azért írtam, mert részben átérzem a helyzetedet.

2012. júl. 29. 00:22
 29/32 anonim ***** válasza:

Én meg tulajdonképpen férfi létemre egy olyan nőt keresek, akiket nem szeretik a pasik

"ragaszkodó, kérdezösködő stb".

Én azon az elven müködöm, hogy nagyon tudok szeretni, de ehhez kell hogy viszont szeressen, nem csak átbaszon, mint az már a mai világbna hatalmas karrier manapság.

2012. júl. 29. 00:29
 30/32 A kérdező kommentje:
Nekem sem volt igazán elképzelésem egy évvel ezelőtt a külsővel kapcsolatban, azóta viszont változtam, megismertem pár férfit és alakult az ízlésem.
2012. júl. 29. 01:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!