Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leah^^ kérdése:
Bejövök neki szerintetek? Nem merek hinni benne, pedig a barátnőim mind azt mondják az alapján, amit mesélek nekik.
Figyelt kérdés
Már 1 hete írogatok a fiúval,aki tetszik. Állandóan rám ír,ha fent vagyok és témánk sincs meg semmi,de akkor is ír. A múltkor írtam neki,hogy unatkozok itthon,erre azt irta,hogy ő nem,mert beszélhet velem. Aztán úgy köszönt el,hogy álmodjak szépet. Valamelyik este nem volt fent és másnap reggelre egy halom üzim jött,hogy ne haragudjak. pedig sose beszéljük meg,hogy mikor írunk,csak véletlen volt eddig mindig,hogy reggel és este beszéltünk. Szerintetek tetszek neki? Legalább egy kicsit?2012. júl. 5. 12:22
1/4 anonim válasza:
Tuti,hogy tetszel neki x) nyomulj rá ha neked is tetszik ő!!!!
2/4 Truedavidov válasza:
Az biztos hogy törődik veled, ami a szeretet egyik megnyilvánulása.Tisztázd vele a dolgot, job ha az ilyen dolgot megbszélitek minél előbb.Vezesd fel neki mondjúk úgy hogy megkérded tőle hogy neki milyen lányok tetszenek.
3/4 A kérdező kommentje:
annyit csalódtam már és nagyon félek igazán beleélni magam. nekem ő nagyon tetszik,én kezdtem az egészet a nyári szünet elején irtam neki először. de nagyon sokszor eszembe jut az,hogy lehet,h minden csajjal így beszélget,mert ezt én nem tudhatom,viszont ha elhiszem,hogy tetszek neki,akkor utána nagy pofára esés lenne.
2012. júl. 5. 12:30
4/4 A kérdező kommentje:
az baj,hogy sokan mondták,hogy várjam meg,amég ő lép,azaz elhív valahova,szóval nem csak célozgat rá,hogy lehet h tetszek neki. nem merek ilyenbe belemenni,mert az előző fiúnál úgy kezdtem,hogy tudta,h tetszik nekem és hogy akarok valamit és nagyon rossz vége lett,meg se ismertük egymást sose igazán.
2012. júl. 5. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!