Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő vagyok és minden nap kívánom a szexet. A barátnőim azt mondják, hogy ők nem tudnak minden nap szeretkezni a párjukkal, de én egy nap akár többször is megtenném (ha lehetőségem lenne rá). Ez normális?
IGEN
mert én is igy vagyok vele. h mindennap :)
16/L
Kár, hogy nem az én barátnőm vagy. Én is ilyen vagyok, csak fiúban. Amúgy miért ne lehetne ilyen lányban is?
Szerintem normális.
Én is így vagyok, és nekem még nem sikerült olyan férfit találnom, akinek hosszú távon ilyen maradt az étvágya.
Sajnos a mindennapok, a munka stb. elvonták a figyelmüket a szexről.
Egy ilyen barátnőért mindent megtennék:)
Normális hogy ennyiszer igényled, napi 1 az optimális nekem is.
Ha egy nő nem akarja a szexet az sajnálatos és előfordul. Ha egy pasi nem akarja a szexet, akkor az beteg, vagy másik csaj kell neki. Egy egészséges férfi sokat akar szexelni!
Ha egy csaj sokszor akarja, az vagy nincs kielégítve rendesen, vagy egy isteni ajándék!
Szerintem a világ egy sokkal szerencsétlenebb hely lenne hacsak olyan nők lennének mint a barátnőid!
Keress egy hozzád való kanos pasit! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!