Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen alakom van, akkor tényleg jól nézek ki, vagy ne legyek naiv és higgyem el?
Nem tudom sajnálatból/elfogultságból/barátságból de jó csajnak tartanak azok akiket ismerek, mégis régi csúfolások, bántalmazások miatt önbizalomhiányom van, így normális önértékelésem sincs.
Gondolom mindenki tudja hogy néz ki Jessica Alba, ha nem akkor ittvan pár kép:
Ilyen alakom és testem van, csak fehér a bőröm és ugye nem J.A. vagyok. Ez másoknak jól néz ki? Én a saját alakomat - ami ugye ilyen - nézve is csak a hibákat tudom látni. Szélesebb a válla mint a csípője, nem olyan keskeny a dereka a csípőjéhez képest, nincs nagy melle, nagy feneke sem, tehát gondolom nem a "van mit fogni rajta" típusú csaj, akik mindenkinek bejönnek, az ilyen lányokat meg mint én lehurrogják legalábbis GYK-n mindig ezt látom...
Az a baj hogy nekem ezt nagyon furcsa lenne elhinni hogy jól nézek ki testre (arcom az szép, mindig cska az vigasztalt hogy legalább az...) mikor közel 8 éven át csúfoltak az osztálytársaim...
Kérlek ne szitkozódjatok, ígyis eleget kaptam már a vékonyságom miatt de nem vagyok anorexiás, legalábbis max annyira mint J.A. de szerintem ő nem az...
(amúgy van barátom, de sajnos nem tudom elképzelni hogy neki tetszik a testem :( )
egy 16 éves lány...
Ugyan már. Kérdező, te nagyon jól nézhetsz ki.
Egyértelműen a vékony lányok a jók!
Amúgy itt van egy kép egy valódi istennőről:
Utolsónak!
Istennő???
Piszkafa.
Kérdezőnek és nyálcsorgatóknak!
Persze bombanő, én meg Brad Pitt.
Magadról képet és akkor lehet véleményt alkotni. Ennyi.
Utolsó csak nem itt akarod kompenzálni valami hátrányosságodat?
Arra nem gondolsz hogy esetleg a kérdező azért nem tesz ki képet mert azért mégsem fogja a majdnem meztelen (mert ehhez hogy megállapítsd az kéne) testét egy internetes oldalon mutogatni, ha anonim ha nem.
Ja és ha annyira piszkafa az a lány, akkor kivánom hogy neked csak 80 kg fölötti barátnőd legyen, úgylátszik te szereted ! :) Vagy te vagy maga a 80 kg-s lány aki irigy?:)
12-be a linkelt csaj nem piszkafa?????
EMBER!
Mínuszos a csöcse! Nem tűnt fel?
Na, te meg csak ilyeneket markolássz! :-P
hát ha tényleg így nézel ki az igen szerencsés!
egyébként nem hinném hogy a barátodnak ez az alak ne tetszene és ha elmondásod szerint az arcod is szép akkor főnyeremény vagy neki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!