Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek kevesebbet a párommal? Túl sokat vagyunk együtt.

Figyelt kérdés
Szóval: azt mondja, túl sokat vagyunk együtt, ami azért igaz, mert közös a vállalkozásunk, az iroda, aztán együtt megyünk haza, a nap 24 órájában együtt vagyunk. DE: csak fizikailag, mert ő FB-ozik, internetezik, amíg egymás mellett ülünk az irodában. Otthon TV-t néz. Nekem kicsit több kellene belőle, mert ugyan együtt vagyunk, de abszolút nem töltünk el értékes perceket. Azt mondja, megöli a kapcsolatunkat, hogy ennyit vagyunk együtt, de amikor azt mondom, menjen el dolgozni (Ő is azt mondja, hogy haszontalannak érzi magát), arra hivatkozik, hogy majd csak szeptembertől, mert az első házasságából született kiskamasz korban lévő fiú gyermekének szüksége van rá. Ezt is tökéletesen megértem, de úgy gondolom, most én viszem el így a "balhét". Barátaim nincsenek, mert elkoptak mellőlem, senki nem viselte el a páromat. Már-már mondhatni, elmarta őket. Nincs társaságom, egyedül csakis ő. Munkahely hétfőtől szombatig, 9-22 óráig, vasárnap Anyósomhoz járunk nagyrészt. Nincs lehetőségem ismerkedni, nincsenek ismerőseim, barátaim. Mi a bánatot csináljak??? Ötletek?
2012. júl. 14. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha még nincs közös gyereketek akkor tedd lapátra a csajt!
2012. júl. 14. 13:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Tehát együtt vagytok, de mégis távol egymástól...igen, ez valószínű azért van, mert mindig egymáson lógtok.

Elevenítsd fel a kapcsolatot a barátaiddal.

Én is teljesen az exemnek éltem, senkivel nem találkoztam mellette. A barátaimat sokáig nem láttam, ha hívtak valahova, nem mentem.

Így egy cseppet ciki volt csak úgy rájuk írni, de végül is megtettem. Elhívtam őket egy kerti partiba, és szerencsére el is jöttek. Azóta újra megy a bandázás (igaz, mi szakítottunk az exemmel, de ezt pasi/nő mellett is meg lehet csinálni)

2012. júl. 14. 13:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak: férfi az illető :), de köszi.
2012. júl. 14. 19:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak: köszönöm, én is hasonlókon gondolkodom, csak tényleg nehéz így, hogy lassan 4 éve már senki sincs körülöttem. Nem tudom, hogy hogy kell ismerkedni, így 38 évesen 11 év kihagyás után tanácstalan vagyok. Nem új pasit szeretnék, hanem ismeretségeket, esetleg barátságokat. Köszönöm a választ!
2012. júl. 14. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:
En annyit nem ertek, hogy akkor kozos a vallakozas, vagy a tied? Mert ha kozos a vallalkozas akkor miert is menne o mashova dolgozni? Akkor ennyi erovel te is mehetnel. Szoval ezt nem igazan ertem. Egyszeru, nem kell mindig egyutt lenni, otthon ulni. Viszont amikor igen akkor menjetek el idonkent valahova. Egy kavezo, mozi, vacsora, seta, hajokazas, koncert, varosnezes, miegymas. Keresd meg a regi barataidat, es fuss veluk ossze egy- egy beszelgetesre, esetleg latogasd meg a rokonaidat, vagy szerezz valahogy uj baratokat.
2012. júl. 24. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!