Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért nem jön be nektek az ilyen lány?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, a városunk legjobb sulijába megyek tovább, a barátaim, rokonaim, és én is szépnek tartom magam, jó a humorérzékem, nem vagyok sértődékeny, szóval szerintem a személyiségem rendben van. Sok fiú barátom van, és velük jóba vagyok, de nem kapcsolati szinten.
Fiúk, vélemény?? Tényleg nem értem, hogy miért nem vagyok elég jó...
2012. júl. 24. 19:26
21/38 anonim 

válasza:

Én pl nagyon a múltam miatt... Mindig háttérbe szorítottak, de öhm ez most lényegtelen. Van humorom, néha túlzásba is viszem sőt szerintem a viselkedésemmel sincs probléma ennek ellenére fogadni merek, hogy elutasítanál... De ezt csak tegyük fel!:D
22/38 A kérdező kommentje:
nem tudom, ha van humorod (mert nálam az a legfontosabb), akkor lehet, hogy lenne esélyed.
2012. júl. 31. 19:09
23/38 anonim 

válasza:

Áhh úgysem!:D Tudom... :) De azért aranyos vagy!^^
24/38 A kérdező kommentje:
elsőre lehet, hogy nem; de ha már jóba vagyunk, akkor 70% biztos van.
2012. aug. 1. 14:01
25/38 anonim 

válasza:

Hmm, tegyünk egy próbát, akarsz fogadni?!:P :D Egyébként tapasztalat, hogy mindenki elsőre elutasít. Nem tudom miért. Azt mondják, hogy nem vagyok csúnya. Akkor hazudnak Nekem, vagy csak nem akarnak megbántani!:D
26/38 anonim 

válasza:

Talán csak sugárzik belőle az ego. Ez csak egy tipp, ne vedd sértésnek. Nem ismerlek. Amúgy meg pici vagy még, ne aggódj idővel simán lesz barátod.
27/38 A kérdező kommentje:
nem hiszem, mindenkivel kedves vagyok, bár néha vannak ego fitogtatásaim, de az csak hülyeségből van. és jóban vagyok velük, nem vagyok sznob
2012. szept. 7. 19:44
28/38 anonim 

válasza:

vicces, mintha ezt a két évvel ezelőtti énem írta volna...:D én is ugyanígy voltam, ahogy te. Nem számítok népszerű csajnak, pedig "jól nézek ki", intelligensnek tartom magam stb. Nekem is mindenki ezt mondogatta, hogy túl jó csaj vagyok és félnek tőlem, de ezt én sem akartam elhinni. Ne akarj még barátot magadnak, mert a korodbeli fiúk még nagyon gyerekek. Ha nem kezdeményezel náluk, ha nem vagy r.bancos, nem fogod most még úgy érdekelni őket. A 15 éves fiúk 90%-ának az a fontos, hogy a csaj népszerű legyen, ha annyira nem az, mert mondjuk visszahúzódóbb, akkor szinte észre sem veszik, hogy jól néz ki. Szerintem inkább csak haverként néznek rád, mert jófej vagy. Idővel változni fognak, nyugi, tapasztalat :) mellesleg 17-18 évesen már te is sokkal érettebb leszel, rengeteget változol addig, úgyhogy lehet, jobb is, ha csak akkor vágsz bele egy kapcsolatba.
29/38 A kérdező kommentje:
kicsit korábban (pl 16 évesen) esélyem sincs rá?
2012. szept. 7. 20:09
30/38 anonim 

válasza:

:D de van, de akkor a 18 évesek, ne a 15 évesek közt keresgélj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!