Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti milyen lányt tartatok csúnyának? Úgy értem, mi az amitől egy lány már csúnyának mondható?
Kapásból az jut eszembe, hogy mesterséges. Utálom a műhajat, a műmelleket, a műszempillát, műkörmöt, műarcot (sok smink)...
26/F
Túl kövér,túl deszka,csúnya az arca,kiállnak a fogai.Persze ne legyen büdös vagy ápolatlan.A legrosszabb a kövér,ronda de nagy pofájú,cicaruhákba magát beleerőltető csaj.
De a csúnyaság fogalma is relatív,mert mindenkinek más jön be.Van olyan lány,aki szerintem szép,haverom szerint borzalmas..16/F
A 16 éves jól leírta...:) köszi.
Hát nem tudom, én nem tartom csúnyának magam, de lehet azért mert beképzelem magamnak, hogy szép vagyok, közbe meg nem. Ezért kérdeztem, hogy nektek mi számít csúnyának, hátha magamra ismerek közben. :)
Leginkább ha aránytalan (sovány, duci) Főleg nálam az b@ssza ki a biztosítékot ha a lány igénytelen magára,ami ugye meglátszik a fogain, a haján, a bőrén, az arcán, az illatán, az öltözködésén... - igazából szerintem ez tesz valakit csúnyává, szimplán az igénytelenség. Persze vannak egyedi esetek,amikor tényleg valaki születésre vagy genetikailag (ahol az egész család is) ronda, de ez annyira nem jellemző. Sok cuki, aranyos, szép csaj simán nem foglalkozik magával és így "megrondulnak"
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!