Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti milyen lányt tartatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti milyen lányt tartatok csúnyának? Úgy értem, mi az amitől egy lány már csúnyának mondható?

Figyelt kérdés
17L és kíváncsi a válaszaitokra! :)
2012. júl. 23. 20:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Arról szerintem nem tehet, hogy milyen az arca vagy hogy nem arányos az alakja....:S
2012. júl. 24. 13:55
 12/14 anonim ***** válasza:
42%
Azért az arányos alakért lehet sportolni,a fogakat szabályoztatni,stb..Lehet csúnya arcú egy nő,de ha jó az alakja,értelmes,ápolt,igényes,máris válogathat a jó pasikból..
2012. júl. 24. 14:02
 13/14 anonim ***** válasza:
az arcáról persze nem tehet de azért én azt szoktam megnézni először és ha az bejön akkor utána a többit is és úgy jön ki hogy szép vagy nem:)
2012. júl. 24. 17:33
 14/14 anonim ***** válasza:
42%
Persze arról nem tehet, hogy milyen az arca, vagy hogy aránytalan, de ellene igenis tehet! Ahogy előttem is írták, pl ha a fogak kuszák, akkor fogszabályzó, vagy ha a bőre pattanásos, akkor kozmetikus meg még van 500 féle krém, balzsam meg mindenféle hidratáló. Alak meg... vagy iszonyatosan szerencsés, hogy olyan géneket örökölt, amiknek hála alapból jó teste van, vagy bizony tenni kell érte: kocogás, norbi update, felülés vagy valami egyéb torna
2012. júl. 24. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!