Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 17éves lány vagyok, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17éves lány vagyok, nem tartom magam csunyának de eddig még nem volt barátom ma randizok egy fiuval mit és hogyan csináljak?

Figyelt kérdés
Ugyértem milyen ruhát vegyek fel mondjuk szoknya vagy nadrág de én inkább csizmanadrágra gondoltam milyen smink olyan macskaszemes vagy csak egy kis szerényebb mondjuk megcsokoljam vagy legyen több vagy ne legyen semmi?
2010. febr. 1. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
cibáld be a wc-be és cumi
2010. febr. 1. 10:13
 2/5 anonim ***** válasza:
55%

Hát sztem elsó randin ne csokold meg :P ...

18/F nemsokára 19/F

2010. febr. 1. 10:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Első randin max csók, de szerintem ismerd meg a fiút és majd meglátod, hogy mennyit ér meg. Az öltözék meg ne legyen extravagáns, csinos, de semmiképpen sem túl sok. Smink visszafogott, alig látható.
2010. febr. 1. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt vedd fel, amiben jól érzed magad. Magad add! Nem kell sok smink, nem a vakolat miatt tetszettél meg a fiúnak. Max csók legyen, ne tűnj könnyen kaphatónak.
2010. febr. 1. 10:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Első randin sztem még a csók is sok, ha te eddig még nem is randiztál... De ha úgy jön ki, és igazán akarod, akkor csók jöhet.:) De csóknál több ne.
2010. febr. 1. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!