Ez a lány azért nem ragálhatott mert csúnyának tart?
Figyelt kérdés
írtam egy lánynak myvipen hogy bocs hogy csak így ismeretlenül írok neki de meg szeretném kérdezni hogy bejelölhetem-e ismerősnek és tök jók a képei , és látom hogy megnézte az adatlapom de nem írt vissza semmit...akkor valószínűleg csúnyának tart és azt sem szeretné ha az ismerősi között lennék? nem nyomulni akartam csak néha megnézegetni a képeit és írtam is hogy nem zaklatnám körlevelekkel vagy ilyesmi..szóval ez finoman utalás hogy le vagyok ...? 14 éves de attól még lehet hogy visszaírhatott volna valamit, hogy nem szeretném, vagy valami..higgyétek el nem voltam erőszakos kétszer kértem bocsánatot hogy ismeretlenül írok2010. jan. 15. 21:11
1/6 anonim válasza:
miért írtál levelet? miért nem jelölted be csak úgy..és akkor egyértelmű lett volna..mert vagy elfogadja vagy elutasít.lehet hogy így valami hülyének néz.de ha viszont csak úgy nézegeted az adatlapját,akkor meg pedofilnak néz.(legalábbis én lehet h így reagálnék)
2/6 A kérdező kommentje:
hát figyelj azért írtam levelet hogy ne tűnjön mégis bunkóságnak hogy idegeneket jelölgetek csak úgy...amúgy 19 vagyok ez nem hiszem hogy pedofil kategóriába tartozna...
2010. jan. 15. 21:43
3/6 anonim válasza:
Előttem szólóban is van igazság, DE azok a lányok akik picitt jobban néznek ki nagyon el vannak szállva maguktól(nem mindegyik) és ha nem vagy hiperszupermenőarc akkor szóba se áll veled.(Hangsúlyozom VANNAK KIVÉTELEK)
4/6 anonim válasza:
Elmondom én se irok vissza ha megkérdid hogy bejelölhet e.. most ezen mit kell kérdezni jelöld be és kész..
5/6 anonim válasza:
nem biztos,hogy csunyanak tart,csak egyszeruen enm tart szimpatikusnak:)
vagy az is lehet,hogy nem volt ideje visszairni???
de szerintem jobbaj jarsz ha nezel ams csajt:D
akit erdekelsz is:S
6/6 anonim válasza:
Kezdjük a legalapvetőbb dolgoknál.
Elöször is, én első alkalommal arra következtetnék, hogy nem nézte meg a leveleit... én sem szoktam olyan gyakran, csak látta h rámentél az adatlapjára és ő is ráment, mert kijelzi és csak úgy szimplán rádkattolt a levél elolvasása nélkül.
Mivel rögtön azt feltételezed, hogy csúnyának tart, valószínűleg önbizalomhiányod van.
Végül pedig alapból nem így kell csajozni, hanem bunkón és intelligensen, nem én találtam ki, a szánalmas női ösztönök, amikhez alkalmazkodnod kell ha kapcsolatot szeretnél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!