Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, miért nem jön be nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért nem jön be nektek az ilyen lány?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, a városunk legjobb sulijába megyek tovább, a barátaim, rokonaim, és én is szépnek tartom magam, jó a humorérzékem, nem vagyok sértődékeny, szóval szerintem a személyiségem rendben van. Sok fiú barátom van, és velük jóba vagyok, de nem kapcsolati szinten.

Fiúk, vélemény?? Tényleg nem értem, hogy miért nem vagyok elég jó...

2012. júl. 24. 19:26
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
76%
mert talán még csak 15 éves vagy?
2012. júl. 24. 19:27
 2/38 AvernusTriad ***** válasza:
87%
Mert még gyerek vagy.
2012. júl. 24. 19:28
 3/38 anonim ***** válasza:
88%

Attól még hogy valaki szép, még nem feltétlen van erotikus kisugárzása.

Vagy esetleg úgy érzik, hogy túl jó csaj vagy hozzájuk.

2012. júl. 24. 19:29
 4/38 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy túl jó vagyok, de akik nálam rosszabbul néznek ki, azokkal valahogy jobban elvannak..

Ez lehet azért, mert egy kicsit csendes vagyok?

2012. júl. 24. 19:32
 5/38 anonim ***** válasza:
45%
hányszor mondjuk még el, hogy azért van ez, mert gyerek vagy???
2012. júl. 24. 19:37
 6/38 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk is volt anno ilyen korban egy hasonló csaj, jól nézett ki, nagyon jó tanuló volt, sőt még a sportban is kiemelkedett, de mégis normális volt, bár talán kicsit csendes meg gátlásos néha. A srácok kb féltek tőle. :D Én nem vagyok olyan jó tanuló, nem nézek ki olyan jól, biztos valami abszolút tökéletes srác jönne be csak neki, úgysem engedne semmit, iszonyatos elvárásai lehetnek stb. Az mindegy, hogy te mit hiszel, az a lényeg, hogy ők mit hisznek rólad. De ha új suliba mész, akkor ez simán változhat, amúgy is fiatal vagy még, szóval ne parázz ezen.
2012. júl. 24. 19:43
 7/38 A kérdező kommentje:
De akkor másnak pl van egy 3/4 évvel fiatalabb barátnőm, neki már van pasija..
 8/38 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom milyen szentéletű válaszolók vannak itt, de én 17-18 évesen már javában érdeklődtem a 15-16 éves csajok iránt.

Nincs abban semmi.

9/38 anonim ***** válasza:
63%

1. gyerek vagy. Ne sürgesd a dolgot.

2. ha idősebb leszel ez a probléma akkor is fennállhat. Amire a megoldás az, hogy nyuszi pasik vannak körülötted. A szépség olykor hátrány is lehet. Nem mernek kezdeményezni nálad mert azt hiszik "túl szép vagy hozzájuk"...

2012. júl. 24. 19:46
 10/38 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. :))
2012. júl. 24. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!