Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért nem jön be nektek az ilyen lány?
15 éves vagyok, a városunk legjobb sulijába megyek tovább, a barátaim, rokonaim, és én is szépnek tartom magam, jó a humorérzékem, nem vagyok sértődékeny, szóval szerintem a személyiségem rendben van. Sok fiú barátom van, és velük jóba vagyok, de nem kapcsolati szinten.
Fiúk, vélemény?? Tényleg nem értem, hogy miért nem vagyok elég jó...

Attól még hogy valaki szép, még nem feltétlen van erotikus kisugárzása.
Vagy esetleg úgy érzik, hogy túl jó csaj vagy hozzájuk.
Nem hiszem, hogy túl jó vagyok, de akik nálam rosszabbul néznek ki, azokkal valahogy jobban elvannak..
Ez lehet azért, mert egy kicsit csendes vagyok?

Hát nem tudom milyen szentéletű válaszolók vannak itt, de én 17-18 évesen már javában érdeklődtem a 15-16 éves csajok iránt.
Nincs abban semmi.

1. gyerek vagy. Ne sürgesd a dolgot.
2. ha idősebb leszel ez a probléma akkor is fennállhat. Amire a megoldás az, hogy nyuszi pasik vannak körülötted. A szépség olykor hátrány is lehet. Nem mernek kezdeményezni nálad mert azt hiszik "túl szép vagy hozzájuk"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!