Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok olyan fiuval aki nem szól egy szót se?

Figyelt kérdés
Aki senkivel se beszel max par szót, vagy ha ugy tartja kedve. (kort is írjatok :)
2012. júl. 24. 17:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

itt válogass. ezek a csajok aztán nem igénylik a beszélgetést. nekik dísznek is jó egy pasi

2012. júl. 24. 19:20
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát b*zdmeg... vannak "érdekes" emberek. Mi az, hogy nincs beszélgetés egy kapcsolatban?! Nekem a barátnőm egyben az egyik legjobb barátom is (nah meg a k.urvám :DD de ez egy másik téma :D) és ez így kerek, hogy minden pillér a helyén van.
2012. júl. 24. 19:26
 13/19 A kérdező kommentje:
Kössz a linket.Na én ilyenre gondoltam. Minek annyit szövegelni 1-2óra beszéd naponta, nem egyhuzamba természetesen.Aztán meg összebujni és téma nélkül elszórakozni. Akkor így már járnátok ilyen pasival.Ennyit talán még én is beszélnék.
2012. júl. 24. 20:29
 14/19 anonim ***** válasza:
hát én ugyan nem járnék így pasival, de látod, azok a csajok ezzel is megelégszenek..
2012. júl. 24. 20:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát, a mi kapcsolatunk az úgy indult, hogy ő a leendő mostohaapám testvére. Édesanyámék össze akartak úgymond "hozni" minket, ezért gyakran áthívták hozzánk. De semmi nem történt azon kívül, hogy leültünk egymás mellé, néha kérdeztem tőle valamit, egy szóban válaszolt, és ennyi. Nálam fontos, hogy egy fiúnál legyenek közös témáink, és szerintem nagy pozitívum, ha egy srácnak van humora, és lehet vele hülyülni. Mivel alapból nem volt igazán az esetem, és még erre rátett, hogy alig szólt hozzám, egyszerűen nem tudtam vele mit kezdeni. Röviden ennyi. :)
2012. júl. 26. 18:15
 16/19 anonim ***** válasza:
de akk ti nem jártatok azaz nagyon kapcs se volt akk?
2012. júl. 26. 18:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem, nem jártunk. Ahhoz, hogy valakivel együtt legyen az ember, azért nem árt megismerni a másikat, amihez nem árt, ha kommunikálunk is. :)
2012. júl. 26. 21:53
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem. Ha nincs közös téma,nem tudunk miről beszélgetni akkor mégis hogyan ismerjem meg és hogyan tudjak vele bármilyen adódó problémát megbeszélni vele? Arról nem is beszélve,hogy hülyülni sem lehet vele. Persze az az összebújós dolog is jó,nem kell mindig beszélni,de az ismeretséghez,kapcsolathoz és egy kapcsolat fenntartásához elengedhetetlen a beszélgetés.

18/L

2012. aug. 1. 19:11
 19/19 A kérdező kommentje:
OK. Kösz a választ :)
2012. aug. 2. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!