Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok olyan fiuval aki nem szól egy szót se?
Figyelt kérdés
Aki senkivel se beszel max par szót, vagy ha ugy tartja kedve. (kort is írjatok :)2012. júl. 24. 17:51
1/19 LynyrdSkynyrd96 válasza:
Nem járnának.(tapasztalat) Változtass ezen!
2/19 anonim válasza:
Mért nem beszél?
amúgy van egy ilyen betegség, hogy nem mer megszólalni.
4/19 anonim válasza:
Nem. Volt már ilyen sráccal tapasztalatom, és mivel nem nagyon beszélt hozzám, így semmiféle szimpátia nem alakult ki iránta. Közömbös maradt.
6/19 anonim válasza:
Kathe reszletezned ezt, milyen jellegű volt a kapcsolat?
7/19 anonim válasza:
Milyen jellegű? Gondolom néma film volt. :)
A beszéd egy alapvető fontosságú dolog. a kapcsolatok alapja (és nem a szex, meg az ajándékok, meg a mindenféle nyálasságok).
8/19 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam... Nem értek én a szövegeléshez. Nagyon baromságot se akarok mondani.(NEM akarom,hogy bolondnak nézzenek mint egyes embereket)Na meg szarok a világra.Semmi nem érdekel amiről az emberek beszélgetnek főleg a fiatalok (kiveve pár dolog).Nem szeretem ha lenézik,alázzák a másikat, a nagyképü embereket,nőket. Én máshogy gondolkodom,de nem vagyok emo-s:) Nincs meg bennem a dumagep tehetsége. Sokszor Unom hogyha kerdezgetnek,meg pofáznak nekem. De csajok mire valók a barátok,b.nők beszélgessetek azzal. Velem mást csináljatok. Arrol már nem is beszél aki ért a dumához,csak a nőkkel nem tud beszélni ,vagy ha tud is bolndságot mondani ozt elzavarjak a p...ba.
2012. júl. 24. 19:02
9/19 anonim válasza:
Lányal játram így, de soha nem járnék.
10/19 A kérdező kommentje:
Na nekem olyan csaj jó lenne(ha tetszik nekem) aki nem beszél vagy legalábbis nem zavarja ha én nem. Azt venné nekem a sok ajándékot meg én is neki.
2012. júl. 24. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!