Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok egy piással aki minden nap be van rúgva?
Én értem mit akarsz mondani.
Ha valaki lenne melletted aki szeret és vele tudod tölteni az idődet, van akivel foglalkozz akkor lehet nem is kellene annyira a pia, vagy lenne akiért bizonyíts és kibírd az elvonót.
Szerintem már az maga szép dolog, hogy ez eszedbe jutott mert tudod sok alkesz lesz*rja, hogy lesz e valakije vagy sem, csak a pia legyen.
Én egyszer adtam esélyt egy italozó pasinak, hogy értem bizonyíthat, együtt voltunk 3 és fél hónapig de sajnos ő értem se tette le az italt, ugyanúgy ivott, még a jelenlétemben is, így ott hagytam. De mindenki más. Szóval ha megtetszene és érdekelne,akkor egyetlen esélyt adnék neki!
De szerintem próbáld meg még egyszer az elvonót és gondolj arra, hogy ha sikerül, akkor lehet könnyebben találsz párt is ;)
Már azokat is szánalmasnak tartom akik egy buliban vagy máshol lerészegednek. Nálam ez az önuralom hiányának számít, amit nagyon nemcsípek. Megfordítva a kérdésed, soha sem foglalkoznék egy alkoholista nővel, még akkor is elgondolkoznék ha " csak " buliban issza le magát.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!