Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti járnátok egy piással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok egy piással aki minden nap be van rúgva?

Figyelt kérdés
Már 8 éve iszom alkoholista vagyok. Ti segítenétek egy iszákoson. Egyedül nem tudom le tenni az italt. Nem párt jöttem ide keresni de, ha arról volna szó ti össze jönnétek egy ilyen emberrel mint és segítenétek le szoktatni az italról? 24F
2012. júl. 2. 15:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ez rendkívül hülye kérdés. Ki akarna egy piást maga mellé?
2012. júl. 2. 15:53
 2/18 okoska31 ***** válasza:
ha ez komoly kérdés, akkor magad miatt tedd le az italt, különben szakítás vagy probléma után vissza fogsz szokni rá.
2012. júl. 2. 15:53
 3/18 A kérdező kommentje:
Igen ez komoly sajnos. De tényleg alkesz vagyok gáz vagy nem gáz de ez van! Nehéz nagyon és tudom, hogy nem jóa az amit teszek!
2012. júl. 2. 15:55
 4/18 anonim ***** válasza:
sajnalak de szerintem meg egy no se tudna segiteni neked egy szak emberhez kene fordulj es magad miat mond le,tonkre tesze az eleted igy:(
2012. júl. 2. 15:57
 5/18 A kérdező kommentje:
Voltam elvonon és megszöktem de szerintem csak azért mert egyedül vagyok. Tudom ez miatt nincs senkim a pia miatt. Nem vagyok képes egyedül erre már sokszor próbáltam.
2012. júl. 2. 15:59
 6/18 anonim ***** válasza:
költsd el az összes pénzedet valamire, és akkor nem telik piára.
2012. júl. 2. 16:11
 7/18 A kérdező kommentje:
Mindig megoldom a pénnzt :S azt is próbáltam el vertem pár nap alatt, hogy meddig birnám ki de szerváltam pénzt :(
2012. júl. 2. 16:13
 8/18 anonim ***** válasza:

Én értem mit akarsz mondani.

Ha valaki lenne melletted aki szeret és vele tudod tölteni az idődet, van akivel foglalkozz akkor lehet nem is kellene annyira a pia, vagy lenne akiért bizonyíts és kibírd az elvonót.

Szerintem már az maga szép dolog, hogy ez eszedbe jutott mert tudod sok alkesz lesz*rja, hogy lesz e valakije vagy sem, csak a pia legyen.

Én egyszer adtam esélyt egy italozó pasinak, hogy értem bizonyíthat, együtt voltunk 3 és fél hónapig de sajnos ő értem se tette le az italt, ugyanúgy ivott, még a jelenlétemben is, így ott hagytam. De mindenki más. Szóval ha megtetszene és érdekelne,akkor egyetlen esélyt adnék neki!

De szerintem próbáld meg még egyszer az elvonót és gondolj arra, hogy ha sikerül, akkor lehet könnyebben találsz párt is ;)

2012. júl. 2. 16:15
 9/18 A kérdező kommentje:
Utolsó elvileg megyek nem sokára rehabilitációra megint be megyek, anyámék raktak be de tudom, hogy nem jön össze. Volt amikor nem ittam 2-3 napig de utána folyamat ittam 1 hétig volt amikor nem aludtam nem ettem. Nehéz ám aki nincs ebben a helyzetben. Ez miatt veszettem el az állásom is.
2012. júl. 2. 16:18
 10/18 anonim ***** válasza:

Már azokat is szánalmasnak tartom akik egy buliban vagy máshol lerészegednek. Nálam ez az önuralom hiányának számít, amit nagyon nemcsípek. Megfordítva a kérdésed, soha sem foglalkoznék egy alkoholista nővel, még akkor is elgondolkoznék ha " csak " buliban issza le magát.

22/f

2012. júl. 2. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!