Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti járnátok egy piással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok egy piással aki minden nap be van rúgva?

Figyelt kérdés
Már 8 éve iszom alkoholista vagyok. Ti segítenétek egy iszákoson. Egyedül nem tudom le tenni az italt. Nem párt jöttem ide keresni de, ha arról volna szó ti össze jönnétek egy ilyen emberrel mint és segítenétek le szoktatni az italról? 24F
2012. júl. 2. 15:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem. De megmondanád miért lenne az jo nekünk? (Szerinted?)Azt azért belátod, hogy valami jo nekünk is kell!
2012. júl. 2. 16:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Te nem tudod te azt hiszed milyen könnyű, bár az volna....... by
2012. júl. 2. 16:23
 13/18 anonim ***** válasza:

Hát,azaz igazság,hogy én már lettem szerelmes egy alkoholistába...Tudom,hogy furcsa,de tényleg így volt,fogalmam sincs miért de nagyon oda voltam érte..Nem jöttünk össze,azért tudtam,hogy ez nem normális.Nagyon megbízhatatlan volt.Ha nem lett volna ennyire megbízhatatlan,még meg is próbáltam volna vele.Teljesen elvette az eszem a szerelem..Mindenben próbáltam volna neki segíteni.Jó nagy marha voltam.:)Ő is azt mondta,hogyha lenne valaki mellette akkor könnyebben le tudná tenni,meg akkor lenne értelme a dolgoknak.Nem tudok már róla semmit,remélem sikerült neki.Remélem neked is fog..

20l

2012. júl. 2. 16:28
 14/18 A kérdező kommentje:
Rendes vagy utolsó, hogy meg értesz!
2012. júl. 2. 16:33
 15/18 anonim ***** válasza:

Minden függő ezt mondja.

Leszokom ha valaki segít... Megkapja a segítséget és megint lesz valami, már majdnem sikerült, majd ha...... Stb

A függök erős többsége sosem szokik le, max egy rövid időre tünetmentes lesz, aztán ha valami gondja lesz visszatalál a régi elfoglaltságához :-(

2012. júl. 2. 16:44
 16/18 anonim ***** válasza:

Én őszintén sajnállak, pedig utálom az alkoholistákat, ebben nőttem fel, szóval van rá személyes okom. De ellenben az alkoholisták nagy részével, te felvállalod és beismered önmagadnak. A legtöbben letagadják, hogy ők nem alkeszok és nem isznak vagy hogy nekik ez kijár.

Szóval benned megvan az akarás. Járjon ez a szemed előtt! De ha te nem hiszel magadban, akkor sajnos nem sok esélyed van. Hidd el, hogy igenis menni fog, mert ez az alapja az egésznek. Nagyon sokan leszoktak már, neked is menni fog! Utána meg lehet hogy találsz munkát és barátnőt is és nem is lesz szükséged az italra, mert lesz más jó az életedben. Én nagyon szurkolok neked!!

8-as válaszoló vagyok megint

2012. júl. 2. 16:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Az elöttem szólónsk igaza van.

Azért lesz valaki függő mert gyenge a jelleme, és nincs önuralma.

Ha lenne önuralma a piát is egy elhatározásból letudná tenni.

Nyilván lenne elvonási tünet, de akarat kérdése.

2012. júl. 2. 16:49
 18/18 anonim ***** válasza:
kedves kérdező!ahogy olvastam van itt egy lány aki szerelmes volt egy alkoholistába de nem jártak,én jártam egy alkoholistával igaz nem tartott sokáig,5 hónapig. Ő nem mondta hogy alkoholizál pár hétig jól titkolta aztán mentűnk bulikba,addig ok volt hogy ott ivott,de aztán másnap is jól berugott.Aztán igérgetett nekem mindent,mégse tudta lettenni az alkoholt sajnos :/ ott telt be a pohár hogy 1x jól lehányt az éjszaka az ágyba egész este nem tudtam aludni nehogy legyen valami baja,aztán persze még az apjával is összeverekedett,aznap ott is hagytam.
2012. júl. 2. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!