Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti járnátok olyan lánnyal, aki az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik?
Figyelt kérdés
Jó tulajdonságok: szép mosoly,karcsú alak,cuki haj, okos,humoros,akit szeret azzal nagyon aranyos.
Rossz tulajdonságok: bizonyos napokon hisztis, feledékeny, türelmetlen, sokat káromkodik.
Mi a véleményetek,járnátok egy ilyen lánnyal?
2012. jún. 20. 18:15
1/11 anonim válasza:
Egyik rossz tulajdonság sem zavarna. Én is ilyen vagyok, csak férfiben (kivéve hiszti), jól kiegészítenénk egymást.
2/11 anonim válasza:
Első vagyok: mármint rossz tulajdonságaim ezek, nem vagyok szép mosolyú, cuki hajú... :D
3/11 A kérdező kommentje:
Oké:D köszi a választ.
2012. jún. 20. 18:19
4/11 Vree válasza:
Nekem nem jönnél be, de szerintem ilyen jegyekkel a srácok kétharmadának igen, szóval hajrá.
5/11 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a választ :)
2012. jún. 20. 18:23
6/11 anonim válasza:
Nem tudom ismered-e a dalt, de idéznék belőle:
"Gyere őrült, gyere őrült!
Névsor olvasás!
Gyere őrült, gyere őrült!
Szükségem van rád!"
:D :D :D
7/11 A kérdező kommentje:
Ezt most pozitívnak véljem a szükségem van rád alapján,vagy negatívnak az őrült alapján?:D
2012. jún. 20. 18:36
8/11 anonim válasza:
Az őrült az lehet pozitív is. Pozitívan értette a "szükségem van rád" miatt.
9/11 A kérdező kommentje:
Jólvan :))
2012. jún. 20. 18:39
10/11 anonim válasza:
A káromkodás rossz pont, de azt leszámítva semmi gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!