Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lányok ti járnátok-e egy 24 éves sráccal? És, ha igen akkor miért és, ha nem akkor miért?
Figyelt kérdés
Nem rólam van szó mielőtt elkezdenétek osztani!2012. júl. 23. 16:39
1/12 Morzsa válasza:
Igaz,én már 30 éves vagyok,de amikor 16 éves voltam,nekem is volt egy 24 éves pasim.Én azért jártam vele,mert szerettem és viszont szeretett.
2/12 A kérdező kommentje:
Hány évet jártatok?
2012. júl. 23. 16:43
3/12 anonim válasza:
Nem. Maradnék a saját korosztályomnál,- ami így is volt. 8 év mocsok nagy korkülönbség ilyen fiatalon.
A mostani párom 24 éves,én pedig 20..
4/12 A kérdező kommentje:
Mi lehet vajon a gond egy 16 éves és egy 24 között??
2012. júl. 23. 16:45
5/12 Morzsa válasza:
2 évet jártunk,én azt hittem,hogy az a szerelem amit iránta érzek,aztán jött egy másik srác,akivel megtapasztaltam a szerelmet.
6/12 anonim válasza:
mi lehet a gond? teljesen máshol járnak az életben
16 évesen még középiskolás gyerek, 24 éves meg már felnőtt férfi, többek ilyen korban már családot alapítanak!
7/12 anonim válasza:
ettől függetlenül szinte! minden lánynak az ennyi idős pasik jönnek be
8/12 anonim válasza:
Én járnék, ha külsőre és belsőre is bejön. De csak azért, mert 24 éves, nem, habár az idősebbeket preferálom.
16/L
9/12 A kérdező kommentje:
24 évesen családot alapítani ez vicc volt szerintem 20-ból 1 esetleg!
2012. júl. 23. 17:13
10/12 A kérdező kommentje:
miért jobb egy idősebb?
2012. júl. 23. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!