Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nehéz befűzni egy 16 éves kis csajt egy majdnem 24 évesnek?
18/l vagyok
Lehet hogy nem fog örökké tartani, és az is igaz hogy nem ő lenne az első akinek "összetörik a szíve". De azért nem mindegy, hogy hogyan!
Szóval ha összejöttök, véletlenül se áltasd mese szövegekkel, hogy vele képzeled el a jövőd stb.....
Akkor legyen egy korrekt beszélgetés (ez még lehet az ismerkedős/randis fázisban is...) ahol elmondod, hogy szeretnél egy lányt magad mellé, vágy arra hogy szeressenek, de pár évig még házasságot, babát nem tervezel!
kerdezo, rengeteg korodbeli csaj van aki nem akar meg hazassagot es gyereket
es nem ertem mi ez a 25 koruli pasi-16 eves csaj mania ujabban, pl egy 18-20 miert nem jo?
Nem kamuznék én, hogy te leszel életem értelme stb semmi ilyenről nem beszélnék! Másik az nem hinném, hogy egy 16-18 éves házasságon gondolkodik szerintem inkább a sulira koncentrál meg a bulikra! Az volna igazán szemét húzás, ha van egy 22-23-24-25 éves lány és ő megmondja az elején, hogy már mit szeretne pl. összeköltőzés, eljegyzés, házasság, gyerek! Na és ennek ellenére bele megyek úgy, hogy nem szeretnék ilyet és eltelik 2 év na és mondja na mikor költözünk össze mikor kéred meg a kezem, na és akkor ott hagynám az nagyobb csapás volna neki mert elveszek az életéből pár évet ki bukik mire helyre jön lelkileg és mire megint talál valakit az sok idő. Ne ez volna a szemétség. Egy 18 éves csaj annak ott az élet előtte sok-sok pasi meg minden.
doktorrossz
Any*d a s*ggfej mert világra hozott egy s*ggfejt! Én nem azt kérdeztem, hogy miért nehéz befűzni egy 16 évest hanem azt, hogy nehéz-e befűzni? Még nem próbáltam de volna kiszemelt!
andrysh
De jó a 18-20 is nincs azzal baj én nem konkrétan egy 16 évesre hajtok bár van kiszemelt.
Amúgy a korommal kicsit kamuztam nem majdnem 24 vagyok hanem 24 múltam nem rég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!