Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nehéz befűzni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nehéz befűzni egy 16 éves kis csajt egy majdnem 24 évesnek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 15:51
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
nem hinném, 23 évesen volt 16 éves barátnőm, nem vot nehezebb mint egy velem egykorút, sőt kevesebb elvárásuk van még ilyenkor általában
2012. júl. 24. 16:51
 32/43 A kérdező kommentje:
De miért törném össze a szívét én lennék az első pasija szinte pár év múlva megunna és úgy is találna mást! Ne viccelödjünk mindenki volt komolykapcsiban amikor azt éreztétek ő az igazi és ez általában a első kapcsinak van így! Leírtam az én esetem. Ott volt komoly kapcsolatom de én voltam az első pasija velem vesztette el a szüzességét meg minden velem csókolozott először és vége ennyi pont ezért már többször mondta az utóbbi 3 évben kíváncsi volna másra de soha nem tette meg mert akkor még szeretett! Tegyük fel akkor pár év múlva össze töröm a szívét! Hát Istenem nem ő lesz az egyetlen a világon akinek össze lesz törve a szíve, az legyen a világon a legkisebb baja majd kiheveri én ki hevertem meg mások is!!
2012. júl. 24. 16:52
 33/43 A kérdező kommentje:
Közben elugrok boltba 20 perc azt vagyok! De 2 ember már kapisgálja a lényeget vagyis egy érti itt gondolok a 35 éves ffi-ra és aki meg kapisgálja a 18 éves lány! De a kérdésre még mindig nem jön értelem szerű válasz! :)
2012. júl. 24. 16:54
 34/43 anonim ***** válasza:
hülyeségnek tűnik amit itt írkálsz de van benne realitás, csak nehéz így átadni:D de én értelek és nagyjából igazad is van kérdező
2012. júl. 24. 16:55
 35/43 anonim ***** válasza:

18/l vagyok

Lehet hogy nem fog örökké tartani, és az is igaz hogy nem ő lenne az első akinek "összetörik a szíve". De azért nem mindegy, hogy hogyan!

Szóval ha összejöttök, véletlenül se áltasd mese szövegekkel, hogy vele képzeled el a jövőd stb.....

Akkor legyen egy korrekt beszélgetés (ez még lehet az ismerkedős/randis fázisban is...) ahol elmondod, hogy szeretnél egy lányt magad mellé, vágy arra hogy szeressenek, de pár évig még házasságot, babát nem tervezel!

2012. júl. 24. 17:07
 36/43 anonim ***** válasza:
Lehet, azért nehéz neked befűzni egy 16 éves kiscsajt, mert seg*gfej vagy.
2012. júl. 24. 17:19
 37/43 anonim ***** válasza:

kerdezo, rengeteg korodbeli csaj van aki nem akar meg hazassagot es gyereket

es nem ertem mi ez a 25 koruli pasi-16 eves csaj mania ujabban, pl egy 18-20 miert nem jo?

2012. júl. 24. 17:38
 38/43 A kérdező kommentje:

Nem kamuznék én, hogy te leszel életem értelme stb semmi ilyenről nem beszélnék! Másik az nem hinném, hogy egy 16-18 éves házasságon gondolkodik szerintem inkább a sulira koncentrál meg a bulikra! Az volna igazán szemét húzás, ha van egy 22-23-24-25 éves lány és ő megmondja az elején, hogy már mit szeretne pl. összeköltőzés, eljegyzés, házasság, gyerek! Na és ennek ellenére bele megyek úgy, hogy nem szeretnék ilyet és eltelik 2 év na és mondja na mikor költözünk össze mikor kéred meg a kezem, na és akkor ott hagynám az nagyobb csapás volna neki mert elveszek az életéből pár évet ki bukik mire helyre jön lelkileg és mire megint talál valakit az sok idő. Ne ez volna a szemétség. Egy 18 éves csaj annak ott az élet előtte sok-sok pasi meg minden.

doktorrossz

Any*d a s*ggfej mert világra hozott egy s*ggfejt! Én nem azt kérdeztem, hogy miért nehéz befűzni egy 16 évest hanem azt, hogy nehéz-e befűzni? Még nem próbáltam de volna kiszemelt!

andrysh

De jó a 18-20 is nincs azzal baj én nem konkrétan egy 16 évesre hajtok bár van kiszemelt.

Amúgy a korommal kicsit kamuztam nem majdnem 24 vagyok hanem 24 múltam nem rég!

2012. júl. 24. 17:48
 39/43 anonim ***** válasza:
Ugyan kérlek, dehogy nehéz. Ma már a 13 éveseket is fűzögetheted nyugodtan. Lehet azokat még könnyebb.
2012. júl. 24. 18:00
 40/43 A kérdező kommentje:
Azért 13 éves meg 14 meg 15 nem! :) Te felőlem nyugodtan meg az amúgy pedofilia !
2012. júl. 24. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!