Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nehéz befűzni egy 16 éves kis csajt egy majdnem 24 évesnek?
mert egy 16 lány mellé(már nem kislány de nem is nő)
Nem egy 24 éves férfi való azért!!!
Elpofázta a kérdező hogy sem összeköltözni, sem gyereket nem akar. Ezek után hogy keressen a korosztályában?
Egy nő a kapcsolatban vagy tőlem akar gyereket, vagy másét neveltetné részben velem. Egyikből sem kérek én sem!
35 ffi
MÉG EGYSZER ELPOFÁZOM, HOGY VOLT NEKEM EGY 6,5 ÉVES KAPCSOLATOM ABBÓL 2 ÉVET EGYÜTT ÉLTÜNK KETTEN ALBIBA!!! NEM AKAROK CSALÁDOT, GYEREKET, SE ÖSSZE KÖLTÖZNI SEMMI KOMOLY DOLGOT! NEM VAGYOK LUZER! AZ ÉN KOROSZTÁLYOM SŐT MÉG A 20 ÉVESEK IS MÁR MENNÉNEK KÜLÖN LAKNI ÉS MÁR ARRA VÁRNAK MIKOR KÉRI MEG A CSÁVÓ A KEZÉT! NA ÉN EBBŐL NEM KÉREK! EZÉRT GONDOLTAM FOGNÉK EGY FIATAL BELE VALÓ CSAJT 16-17-18, NÉZTEM ÖKET ÉS MEGISMERTEM NÉHÁNYAT ÉS 16-17 ÉVESEK HÁT ÉN AZT HITTEM IDŐSEBBEK ÉS AMIKOR MONDTÁK A KORUKAT ÉS FACEN BEJELÖLTEK ÉS LÁTTAM 95-96-BA SZÜLETTEK CSAK ÁMULTAM ÉS BÁMULTAM! REMÉLEM FOGYATÉKOSOK ÉRTITEK MÁR PERSZE TISZTELET A KÍVÉTEL!
Külön köszönet # 15/16 35 ffi-nak, hogy megértette! Látszik tisztán látja a helyzetet nem úgy mint a sok luzer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!