Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Barátnőm elhagyott majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Barátnőm elhagyott majdnem 2 év után. Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

Nem haraggal váltunk el csak egyszerűen azt mondta megváltoztam és már nem szeret annyira.De én szeretem őt nagyon. Próbáljam visszaszerezni , vagy inkább várjak hátha visszajön ? Tanácsokat légyszíves :/

19/F

2012. júl. 13. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Kezdj el gondolkodni valami elfoglaltságon. Amivel elfelejtheted a csajt. Egy férfi sosem sír egy lány után.
2012. júl. 13. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Keress másikat, dugd meg és már el is felejtetted. :D
2012. júl. 13. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg visszaszerezni, meg esetleg feldobni a külsőd, meg ilyenek, hogy visszaszeressen beléd. A "férfiak nem sírnak egy lány után" dolog meg nagy hülyeség.
2012. júl. 13. 19:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Aminek vége vége. Tovább kell lépni. 23/F
2012. júl. 13. 19:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatsz bizonyítani neki. Ha tényleg csak ennyi a probléma, akkor még sikerülhet visszaszerezni. DE! Én azt mondom, hogy tűzz ki egy határidőt, amit jól az agyadba vésel. Mondjuk egy hónap és egy nappal sem több. Ez az idő alatt próbálkozz úgy, hogy majd összetörd magad, de ha folyamatosan kétes vagy nemleges választ kapsz, akkor az idő lejártával szépen abbahagyod és ráállsz a felejtésre/továbblépésre!
2012. júl. 13. 19:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat ! És akit igazán szeretünk azért sírunk..akiért nem sírunk azt nem is szerettük igazán.
2012. júl. 13. 20:20
 7/8 taknyosvarjú válasza:
46%
2-4 hónap masszív ivás mindent meg fog oldani!
2012. júl. 13. 23:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Kitűztem magamnak hogy hány napig fogok küzdeni. Semmiképpen nem akarok saját magamnak fájdalmat okozni ezért ha az idő alatt nem sikerül beletörődöm és feladom :(
2012. júl. 14. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!