Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer majdnem megerőszkoltak. Nagyjából túl vagyok rajta, de félek (többi lent)?
Figyelt kérdés
Van egy friss kapcsolatom (első), és zavar ha a barátom nagyon megnéz. Mindig eszembe jut, hogy mi volt akkor. Mit csináljak, hogy ezt leküzdjem? A barátom tudja, nagyon megértő, és türelmes. Viszont ő se lesz mindig ilyen, félek hogy ha soha semmit nem engedek neki, előbb-utóbb elveszítem. Beszélni nem szeretek róla, és nem is fogok.2012. jún. 14. 18:46
1/5 anonim válasza:
Mintha csak édesanyámat hallanám. Nos, ha szeretsz együtt lenni a barátoddal, és meg tudsz bízni benne, akkor nyert ügyed van. Egyébként szerintem egy jó élmény, majd feledtetni tudja, ezt a negatívat, amit átéltél egykor.
2/5 anonim válasza:
Akkor el fogod veszíteni. Le kell győznöd a félelmedet, máshogy nem fog menni. Tegyél lépéseket ehhez.
Életkor?
3/5 anonim válasza:
Mindenképpen mond el neki ezt a dolgot és úgy próbáljátok majd meg. Figy most gondolj bele hogy mennyire sz*r lehet a fiúnak hogy nem tudja mi a bajod vele. Szal mindenképpen légy őszinte vele és ha kedves akkor ezt az egészet megérti és figyelni fog rád és majd az első után biztos jobb lesz.
4/5 anonim válasza:
Utolsónak.. a barátja tudja, hogy mi történt.
na és a tanács.. nehéz róla beszélni, de lehet neked is jobb lenne:) ha zavar, hogy megnéz hosszabban akkor próbáld meg elterelni a figyelmed a rosszról és arra gondolni milyen jó, hogy ilyen párod van:) tudom, hogy nehéz és sajnálom ami történt veled, de ez csak úgy múlik el, ha megpróbálod kiverni a fejedből:) sok sikert és mindig csak előre nézz!:)
5/5 anonim válasza:
Majdnem megerőszakoltak. Aha. Ez sok minden lehet. Attól kezdve, hogy csak te hiszed ezt(ezt alátámasztja az is hogy "nagyon megnéz"...) egészen addig bezárólag, hogy már le lett rólad tépve a ruha és a faszi már éppen tette volna beléd, amikor lerántották rólad! Jó lenne tudni, hogy csak szóban inzultáltak vagy ez utóbbi történt, mert ég és föld a kettő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!