Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nehéz befűzni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nehéz befűzni egy 16 éves kis csajt egy majdnem 24 évesnek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 15:51
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
* nem tehetek róla
2012. júl. 24. 16:32
 22/43 anonim ***** válasza:
93%

Lassan eljutunk oda, hogy már a 30+-os kategória is a konkurenciám lesz.

16/f

2012. júl. 24. 16:35
 23/43 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 35 ffi.

Szóval, akkor valaki intelligensen el tudná magyarázni, hogy a NEM házasság és gyerekpárti, de normális átlagos férfiember hogy találjon társat? Vágy ássa be magát nyakig és haljon szomjan vagy mégis mit tegyen? Hazudjon egy nőnek pár évig aztán lépjen a következőre, mert egy darabig mindenkit lehet hitegetni gyerek és esküvő ügyileg? Komolyan itt mindenki csak acsarog, de egy építő jellegű komment sem született.

2012. júl. 24. 16:36
 24/43 A kérdező kommentje:
Simán öcsi! Amúgy is amikor én voltam 16 éves a csajok nem nagyon akartak szóba állni velem mert mindegyik idősebbet keresett 18-20 sőt volt egy osztálytársam egy csaj 16 volt én akkor 15, na és neki volt egy busz sofőr pasija 30 volt kb!
2012. júl. 24. 16:37
 25/43 anonim ***** válasza:

De ha olyan 16éves lányt találsz aki nem egy bulizós, nem mindig minden barátikörben a középpont, hanem mondjuk Ő is szerelemre vágyik... és együtt lennétek már 2-3 éve mikor már Ő is túl van a 18-on, lehet Ő is elgondolkozna azon hogy mikor fordítod komolyabbá. :)

18/l

2012. júl. 24. 16:41
 26/43 A kérdező kommentje:
Jól beszél a 35 éves ffi de a kérdésemre egy válasz nem jött csak az oltás! Nem azért a 100-ért szerintem egy 16 éves csaj jobban jár egy 24 évessel akár mert értelmesebb, tapasztaltabb, komolyabb, és 24 éves mellett meg tud komolyodni egy 16 éves csaj és többre is lehet menni. Írok egy pl. Jár két 16 éves pénzük nincs cigijük nincs és csak vannak! De, ha 16 éves cigizik pl de úgye nagyon pénze nincs én adok neki mert miért ne tenném, a másik az, hogy mi nem a téren ücsörgünk és "adj egy cigit haver" hanem elmegyünk ide-oda, igényesebb helyekre! Másik az 16 éves sokkal biztonságban érezheti magát mellettem nem való színű, hogy a suliba vagy akárki rá merne mozdulni vagy hajtani vagy csesztetni mert az ürgét szét szedném darabokra. Nem mintha, ha saját korosztályomba nem vagyok kemény srác de azért 16-17 éves gyerek! XDD Itt vagyok érett és fizikailag erős ember 89 kg vagyok.
2012. júl. 24. 16:44
 27/43 anonim ***** válasza:
90%
Jézusom, ez nagyon kemény! Ezzel a színvonallal, inkább 14 éveseknél próbálkozz!
2012. júl. 24. 16:45
 28/43 A kérdező kommentje:
Jó de 2 év múlva 26 leszek akkor lehet szeretnék komoly kapcsit! De nem azért, ha én lennék az első egy 16 éves csajnak nem hiszem, hogy én leszek neki a férje! Lásd 6,5 éves kapcsim együtt éltünk első szerelem volt ő volt akkor 16 múlt én 17,5 voltam márciusba vége lett! Elmúlt minden megunt lényegében! :)
2012. júl. 24. 16:46
 29/43 A kérdező kommentje:
Azért nem 14 azért túlzásba ne essünk az még nagyon fejletlen minden téren! Köszi nem, de te csak nyugodtan!
2012. júl. 24. 16:47
 30/43 anonim ***** válasza:

#25 vagyok!

Egyébként én valamilyen szinten megértelek, nekem is idősebb a barátom és semmi szükségem nincs a korombeli hülyékre!

Viszont amit előbb leírtam annak az a lényege hogy attól mert 16, 1-2 év múlva Ő is gondolhatja komolyan...és akkor összetöröd a szívét?

2012. júl. 24. 16:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!