Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szereti a barátnőjét\\barátjat akor mert
csalja meg őt?!
Bár tudnám erre a kérdésre a választ!Én nagyon félek hogy a párom megfog csalni, most aztmondom hogy soha nem bocsájtanám meg , de tudom hogy menniyre szeretem és ha a szemébe nézek akkor megtudnék bocsájtani neki! Előző barátom megcsalt, pedig mindent megadtam neki , és állítólag szeretett is .Miután meguntam a dolgokat( mert hogy többször volt) állandóan ott könyörgött( komolyan a kapcsolatunk alatt nem lepett meg ennyiszer) aztán lett egy másik barátom és még akkor is mindig mondogatta menniyre szeret! Háth nem tudom igaz volt-e ,de akkor minek csalt meg?:O
2009. júl. 15. 22:29
12/19 anonim válasza:
A legelső válaszolónak: 4 hónapja nem találkoztatok, és te azt mondtad, hogy még 12 hónapig nem fogtok. Ez nagyon szarul eshetett neki. 20/F vagyok, velem is fordult már elő, h ugy éreztem hogy a barátnőm nem akar engem látni. Nagyon rossz érzés. Lehet az ő bizalma az érzéseid iránt ekkor dőltek fel. Ha hazasem terveztél jönni meglátogatni, akkor meg főleg. (bár gondolom ennek is megvan az oka, pl anyagi)
Munka és távolság ide vagy oda, éreztetni kell érzéseinket a párunkkal mert ha nem akkor baj lesz. És meg is történt. Bár megcsalás helyett rábeszélhetett volna téged h gyere haza egy kicsit.
2009. júl. 16. 00:54
elotte egy hettel voltam otthon 10 napig
2009. júl. 16. 11:59
14/19 anonim válasza:
Ja hát az más egy picit .. főleg ha sokat foglalkoztatok egymással!
2009. júl. 16. 12:17
mert a mai világban nagy úr a vágy.ezért van a sok megcsalás.Ha valaki lát egy szebbet, jobbat, mellémegy vele.Persze nem mindenki,Tisztelet a kivételnek.
2009. júl. 17. 18:27
az én párom is már 1szer 2szer megcsalt, ugy futólag, de tudom hogy nagyon szeret ( én is megcsaltam csak nem vertem nagydobra), és én is nagyon szeretem
2009. júl. 17. 18:32
Mert a férfiaknál ez a "vadászösztön".
Semmit nem jelent neki.
Ha nagyon bánt, ne járj vele. Ha nem tudom elfogadni ezt, nem érdemes folytatni.
Ha pedig vele maradnál, és téged nem hanyagol el, sokszor mondja, hogy szeret,sokszor vagytok együtt, szereted, akkor fogd fel úgy, mintha nem is történt volna semmi. A szex, csak szex, nem ér fel egy szerelemmel!
18/L
2009. júl. 17. 19:07
2009. júl. 17. 19:08
megdöbbentő, hogy egyesek hogy vannak egy kapcsolatba.hol a tisztelet,a megbecsülés,a bizalom emberek? Vagy ma már ez a normális, hogy ha egy férfi megcsal nem baj, vagy becipzárolod a szád, vagy otthagyod a pasit?Nem..én azt gondolom nem ez a normális.Nekem olyan kapcsolatom van, amibe valóban mindketten 1000%ig bízunk egymásban,és eszünkbe nem jutna ez, de én azt gondolom, hogy egy férfinek és egy nőnek ehhez nem csak egy alapvető intelligencia, hanem emberségnek kell az emberben lenni.Higyjétek el,jobb így élni.
2009. júl. 18. 10:11
Kapcsolódó kérdések: