Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tanuljak meg bízni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tanuljak meg bízni a férfiakban?

Figyelt kérdés

Végre megismerkedtem valakivel, aki számomra minden szempontból tökéletes. Viszont állandóan olyanok járnak a fejemben, hogy mi van ha csak szívat, vagy mi van ha több csajjal ismerkedik egyszerre, stb. ...pedig nem adott rá okot, meg amúgy is még alig ismerem, de sajnos nem megy nálam ez a bizalom téma:(

Túl sok a rossz tapasztalat, még ha nem is velem történtek meg, de annyi minden rosszat hallok innen-onnan:/ Ti hogy tudtok bízni?

Ráadásul két hete találkozgatunk, bókol néha, de pl. még eszébe nem jutott megcsókolni, ezt sem értem miért, nem tűnik egy nyuszi típusnak.

24N

2012. júl. 22. 19:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok, eddig bírtam, hogy ne írjak be a "csúnya férfi mítoszra". Majdnem igazatok van - de csak majdnem, mert nem a külcsín számít, hanem a tudat. A macsó, férfias férfi az, akinek nem kell "heteket pitizni", függetlenül attól, hogy elálló fülű szemüveges vékonydongájú informatikus-e, vagy yuppie egyenruhás élére vasalt pénzügyes.

Jó hír a nem macsóknak: lehet hogy egy-két hét plusz pitizéssel egy életre szóló társat találsz.

2012. júl. 23. 17:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Persze hogy életre szóló társat talál a pitizéssel, mivel a megalázkodó pitizésből a nő tudni fogja, hogy megéri megtartani házasságra, mert ki lehet használni, és mert papucs a pasi. A papucs pasi mellett meg lehet félredugni a macsó jóképű pasikkal. Nem hülyék a nők, tudják kit kire lehet használni.
2012. júl. 23. 18:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem kire, hanem mire.
2012. júl. 23. 18:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Gyere! Megduglak és faképnél hagylak.
2013. ápr. 9. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!