Így hogyan tanuljak tőle?
Anyáról lenne szó, aki nagyon nagy baromságokat szokott összehordani, nagyon kínos szituációkba keveredtem, mert én úgy tudtam egy két dolgot.
Pl anya azt mondta, hogy ha megvan nyugodtan bemehetek a Balatonba, nem lesz semmi bajom.
Meg hogy a szőr csak erősödik az epillálással.
De ennél sokkal nagyobb hülyeségeket is mondott már, apa is ki szokott borulni tőle, hogy inkább maradjon csöndbe.
Nem ilyen Szőke nagymellű p*csa. Ha meglátnátok az utcán egy aranyos házias anyukát látnátok, de valójában nem ilyen.
Minden lány sokat tanul az anyjától, de én nem tudok.
Honnan tanuljam meg mégis az ilyen alapvető dolgokat?
Pl most nagyon fáj a fogam,napok óta, azt mondta nem kell elmenni fogorvoshoz, majd elfog múlni.
ne haragudj, nem bántásból mondom, de az én anyám azért mondott ilyen hülyeségeket, mert már nem volt 100as agyilag.
én sem sokat tanultam tőle.
sajnos itt vagyok 30 évesen, és főzni sem tudok normálisan, meg ilyesmi.
magam tapasztaltam meg a dolgokat, úgy jöttem rá.
Talán ne tőle kérdezz, legyél apás lány. Na és itt a net is, ha van eszed erre az oldalra sem figyelsz, mert itt is sok a barom.
A fogad, meg hagyd, kiszuvasodik, kihullik, majd utána nem fáj, mondjuk lehet elsorvad az innyed és a többi fogad is vele, de akkor meg tuti már nem lesz vele gondod és az összes bébiételt még idejekorán kitapasztalod. Hajrá!
" A fogad, meg hagyd, kiszuvasodik, kihullik, majd utána nem fáj, mondjuk lehet elsorvad az innyed és a többi fogad is vele, de akkor meg tuti már nem lesz vele gondod és az összes bébiételt még idejekorán kitapasztalod. Hajrá!
"
ezt most miért nekem mondod??
Én el akarok menni fogorvoshoz!!!
Nos igen, a neten is mindenfélét meg tudok nézni, de... a gyerek akarva és akaratlanul is tanul az anyjától mit hogy csinál. és ez egyszerűen rám ragadt, mert régen nagyon bíztam benne, hogy ő a legjobb anyuka.
De egy lány alap viselkedést is elles, az anyjától.
Apa állandóan dolgozik, eléggé elfoglalt. Ha nem dolgzik, akkor alszik, mert nagyon ki van merülve. +5 évet is rá lehet mondani szegényre.
o igen elnézést
elfelejtettem leírni hány éves vagyok
15.
Bizony hagyjál, már csak 31%-os vagyok egyébként is.
Azért írtam, hogy egyértelműen felfogd, hogy nagyon gyorsan el kell menned fogászhoz, mert nem nő újra és nem is regenerálódik a fog és kész.
Na, te butus, sipirc fogászhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!