Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha MINDIG én kényeztetem a párom? 21/L
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 14:41
1/9 Hole Hunter válasza:
Igen...gáz. Ennek kölcsönösen kell működnie.
44/VP
2/9 anonim válasza:
Gáz?
Hát Gáz nem Gáz ez van..
Ez a ti dolgotok nem a nagy világé...
3/9 anonim válasza:
Persze hogy gáz, gondolom ezt a választ is várod.Ha nem ad vissza semmit, akkor vagy csak simán önző,vagy nem értékel eléggé.Beszéld meg vele, ha nem változik akkor keress mást.
4/9 anonim válasza:
elvileg neki is illene tennie valamit nem csak neked...de ha neked ez így jó és nincs rá igényed h ő is tegyen valamit akkor nem gáz.
5/9 anonim válasza:
Elég baj hogy ő nem gondol arra hogy neked is jól esne egy kis kényeztetés
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,akk tényleg gáz ajaj!!!5 éve vagyunk együtt,de mostanában ,,elhanyagolt,,ezért tettem fel a kérdést! :(
2012. júl. 22. 14:49
7/9 anonim válasza:
Hát ha szeretnéd, hogy más is lesz.pja, akkor gáz. Ha csak magadnak akarod, nem gáz, hogy csak te elégíted ki.
Hogy azt akartad kérdezni, hogy gáz-e, hogy nem viszonozza a kényeztetésed?
GÁZ, DOBD KI!!!
8/9 anonim válasza:
Háát.Nálunk is ez van,4 éve vagyunk együtt.A szex mindennel együtt max 15-20 perc.És ez is max csak hétvégén.
Ha szóváteszem akkor a kövekező 1-2 alkalommal(jobban) odafigyel,aztán megint viaazatér az erdeti állapotra:-(Én már kezdek belefáradni,hogy kb 2 havona szóljak emiatt...Ja természetesen eleinte nem ez volt...
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!