Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé megbántott a Párom egyik ismerőse, mondhatni, , , Pótnagyija", nekiállt nyilvánosan szörnyülködni, hogy szerinte milyen kövér vagyok. A párom azonban nem védett meg egyáltalán. Jogosan esik rosszul?
Engem biztos bántana ha a párom szó nélkül hagyta volna az esetet.
Én a minap jártam így egyik rokonommal: "Fogytál?Legalább már jól nézel ki." (15kg adtam le) A történethez hozzátartozik, hogy a kedves rokont könnyebb átugorni, mint megkerülni. Bár én ezt csípőből kivédtem és igyekezni fogok 3x visszaadni neki :D
Hát, 77 éves, de tiszta a tudata, és először azt kérdezte, terhes vagyok-e, és mikor mondtam, hogy nem, akkor nekiállt, hogy ,,Borzasztó, ilyen fiatalon ilyen kövérnek lenni, juuuuuj". És sokan voltak ott. Pokoli érzés volt.. :(
A csipkelődést én is megkapom és el is viselem, párom is viccesen néha ,,gazdasszonynak", meg ,,takaros menyecskének" nevez, de ezt csak kedvesen... Ez viszon tényleg nagyon rosszul esett. :( Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!