Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belenézhetek vagy nem a párom telefonjába?! Avagy, ha nem tudom nem fáj?!
Szóval a párom gyanúsan viselkedik. A telefonjával alszik, akkor is a ruhák alá van rejtve. Ha tölti mindig úgy, hogy a látószögében legyen, de ha el kell távolodnia akkor leveszi. Rendszeresen jönnek sms-ek, de mindig "munka" ügyben. Nem lenne könnyű belenéznem, és nem tudom, hogy mit tegyek? Viszont felmerült a kérdés, hogy jogom van-e tudni, hogy megaláznak-e vagy sem?!
/Természetesen rákérdeztem, hogy miért lett ennyire "secret" a telefonja, hiszen ez régebben nem így volt. De valami semmitmondó, kitérő válasszal át is ugrotta a témát. Amikor próbáltam újra felhozni, akkor már erélyesebben mondta, hogy hagyjam már ezt a témát/
Jogilag a levéltitokkal egyenértékű...azaz semmi közöd hozzá. Másfelől biztos lehetsz benne, hogy félrebarátkozik.
Sajnálom.
Üdv.
1x elmentünk bográcsozni (haverok, család) És az egyik haveromnak csak az apja jött el. Indultunk volna hazafele, és haverom apja elkezdett SMS-t írni.
Kérdezte haverom az apjától, kinek ír.
Azt mondta az anyjanak, hogy tudja, hogy mennek hazafele.
Megkérdezte, hogy minek ? És enyhen illuminált állapotban azt felelte: Fiam, egy sms 7 cent. Még mindig olcsóbb mint egy válóper!
Szóval ezt mondom most neked én is :)
Szerintem bele sem kell nézned, hogy tudd, hogy félrelép, és ráadásul ritka sz.rul "titkolja".
Én meg barátom van, hogy pötyögünk egymás gépén/telefonján valamit, pont azért, mert nincs rajta semmi, amit ne láthatnánk, épp ezért nem is érdekes.
Nincs jogod, de ha nem őszinte Veled a barátod, akkor miről beszélünk ?
Nézd meg nyugodtan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!