Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek melyik az elítélen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik az elítélendőbb?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, 4. párkapcsolatomban élek,de a 3. férfival mert az első és utolsó ugyanaz a személy:-)

Rajtuk kívül még csak nem is csókolóztam senkivel.

Mégis itt faluhelyen ahol élünk ez úgy jön le hogy "már hányadik barátja van".

Én meg azokat ítélem el akiknek nincs komoly kapcsolatuk, de minden hétvégén mással dugnak...

2012. júl. 22. 12:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Én is azt mondom, hogy inkább legyen 3-4 komolyabb kapcsolatom az életben, mint 15-20 alkalmi "partnerem". Az ilyesmit az én gyomrom nem veszi be."

Ez szép és jó, de sajnos ismerek olyan (szegény) nőt (nem anyagilag szegény, csak sajnálom), aki ennek érdekében együtt marad a sz.r komoly partnereivel is. Magyarul: kapcsolatfüggő, nem bír kilépni, mert fél, hogy elítélik.

Meg olyat is, akinek sok alkalmi partnere volt, de jobban tisztelik a férfiak előbbinél- mert tudják, vele nem lehet "bármit" megtenni (mert dobja a fiút, ha az "rosszalkodik").

2012. júl. 22. 14:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Na jó, de azért remélem, érthető, hogy mit értettem alkalmi partneren. (konkrétan az össze-vissza dugásra gondoltam, és van egy olyan érzésem, hogy ezt általában nem olyan nők művelik, akikben húdesok tartás van.)

Egyébként szerintem sok nő nem azért marad benne egy rossz kapcsolatban, mert akkor a társadalom nem ítéli el, hanem azért, mert ragaszkodnak a párjukhoz a biztoshoz, és félnek az egyedülléttől. (sajnos)

2012. júl. 22. 16:07
 13/14 anonim ***** válasza:

12 A második felével hasonlót mondunk, de legyen: akkor kapcsolatfüggőek. :)

Én egyébként ismerek olyan nőt, akinek minden hétvégén más van. De komolyan mondom: külsőre-belsőre az egyik legigényesebb csaj.

Ha kis hiba van a fiú külsejében, már nem kell. Inkább "lemond" róla. A szex is csak úgy mehet, ahogy neki jó, ahogy ő szeretné. Nem nagyon köt kompromisszumokat, nem vállal be bármit, így szinte csak őt kényeztethetik.

Elsőre azt mondanátok- baromira önző "r.banc", de furamód odáig meg vissza vannak érte, és mindenki komoly kapcsolatot akar tőle (ő nem szeretné elkötelezni magát).

2012. júl. 22. 16:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem ítélek el senkit. Semmi közöm ahhoz, hogy ki kivel jár, vagy kivel dug. Mint ahogy a falubelieknek nincs joga téged elítélni, ugyanígy neked sincs jogod a minden hétvégén másokkal dugók felett ítélkezni. De most komolyan, miért nem tud mindenki a saját dolgával törődni??
2012. júl. 22. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!