Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek melyik az elítélen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik az elítélendőbb?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, 4. párkapcsolatomban élek,de a 3. férfival mert az első és utolsó ugyanaz a személy:-)

Rajtuk kívül még csak nem is csókolóztam senkivel.

Mégis itt faluhelyen ahol élünk ez úgy jön le hogy "már hányadik barátja van".

Én meg azokat ítélem el akiknek nincs komoly kapcsolatuk, de minden hétvégén mással dugnak...

2012. júl. 22. 12:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Költözz el a falusi putriból, nagyobb városban a kutya se foglalkozni azzal, kivel élsz, kivel jársz vagy épp kivel dugsz.
2012. júl. 22. 12:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy bármelyik elítélendő lenne, vagy hogy bárkinek joga lenne ítélkezni.

Mindenki a maga értékrendje szerint éli az életét.

2012. júl. 22. 12:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én meg egyiket se, egészségetekre. Nincs visszataszítóbb dolog, mint amikor nők elítélik egymást.

Nem láttok egymás életébe bele. Talán azért nincs komoly kapcsolata, mert nem volt számára megfelelő, és nem adja lejjebb, nem egyezik ki bárkivel- inkább felvállalja, hogy r.bancnak gondolják.

Neked meg a sokadik barátod: megint csak nem tudható, miért lett vége, hogyan, ki volt a hibás, stb.

Szóval én így látatlanban nem ítélkezem. :)

Mindenki jobban tenné egyébként, ha először a saját szeméből venné ki a gerendát!

2012. júl. 22. 12:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó kérdés hogy melyik az elítélendőbb,mert a te helyzeted egyáltalán nem.Teljesen normális hogy volt eddig 3 barátod,ennél egy nagyobb szám is még bőven elfogadható lenne.A falu már csak ilyen, irigykednek.. :D
2012. júl. 22. 12:59
 5/14 anonim ***** válasza:

A "hanyadik barátod van" dumát különben irigységből is mondhatják, akik senkinek sem kellenek.

Vagy olyan "begyepesedettek", akik azonnal beleugrottak egy szar házasságba (faluhelyen még előfordul), aztán most isszák a levél.

2012. júl. 22. 12:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem elitélendő számomra,mindenki ugy él ahogy akar,másnak nincs köze hozzá,csak saját magával kell elszámolnia.Aki megszólja a másikat az vagy irigy,bagy sokkal rosszabb dolg
2012. júl. 22. 13:04
 7/14 anonim ***** válasza:

valamiért elküldtem ,de ez a mondatom vége.

dolgokat is megtett.

2012. júl. 22. 13:05
 8/14 anonim ***** válasza:

Egyszerűen irigyek, amiért egy faluból össze tudtál szedni 3 jópasit is :D

(első és az utolsó ugyanaz, ez olyan jó, tetszik :D)

2012. júl. 22. 13:40
 9/14 anonim ***** válasza:
61%

Egy bizonyos szám fölött én is azt mondom, hogy gáz. (és mivel konzervatív vagyok, nálam ez a szám nem kéthegyű és nincs is olyan nagyon messze a 3-tól)

De szerintem a te eseted még elfogadható. Pláne, hogy a pasik száma eggyel kevesebb a kapcsolataid számánál.

Én is azt mondom, hogy inkább legyen 3-4 komolyabb kapcsolatom az életben, mint 15-20 alkalmi "partnerem". Az ilyesmit az én gyomrom nem veszi be.

2012. júl. 22. 14:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem. "Amíg nem magát d*gom, semmi köze hozzá" (Brian Kinney)
2012. júl. 22. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!