Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted melyik az elítélendőbb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted melyik az elítélendőbb?

Figyelt kérdés
Ha egy egyedülálló lány minden buliban más sráccal csókolózik csak úgy szórakozásból (szóval egyikkel sem jár/járt), vagy ha egy párkapcsolatban lévő lány minden buliban ugyanazzal a sráccal csókolózik, aki nem a barátja és erről a barátja semmi sem tud?
2009. dec. 15. 17:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt mlenézném!!!
2009. dec. 15. 17:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
az elsö egy szánalom p*csa,a második meg egy hülye k*rva..ássák el magukat mindketten..
2009. dec. 15. 17:45
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
jajistenem, most csak magadnak akarod igazolni, hogy te nem követsz el semmi erkölcsbe ütköző azzal, hogy minden buliban mással kavarsz facéran. most komolyan, szerinted ebben mi elítélendő van ma? semmi. ez ma már társadalmilag is elfogadott, senkit sem érdekel, hogy egy lány kivel csókolózik a buliban. ha neki az jó, tegye. nyilván te is tisztában vagy vele, hogy az az elítélendőbb, hogy valaki ugyanezt (még ha csak 1 fiúval is) csinálja úgy, hogy közben van valakije. tiszta sor. nem is értem miért kellett feltenni, a kérdés magától értetődő.
2009. dec. 15. 17:46
 4/11 anonim ***** válasza:
44%
épp ez a szomorú hogy ma már nincs ebbe semmi elitélendö..de sztem mindenkinek megvan a véleménye a csajrol..
2009. dec. 15. 17:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Elsővel nincs semmi gondom, egyedülálló csaj azzal smárol akivel akar.

A második meg egy hülye ribanc.

2009. dec. 15. 17:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sztem az, aki folyton ugyanazzal a sráccal csalja a barátját. Ezt hűtlenségnek hívják. A másik esetben csak egy olyan lányról van szó, aki így próbálja ki magát, így próbálja élvezni az életet, így gyakorolja a nemi szerepét. Mást nem csap be ezzel.
2009. dec. 15. 17:52
 7/11 anonim ***** válasza:
az elsőt jobban elítélem.. a miértet nemtudom.. :) így érzem. :)
2009. dec. 15. 17:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én egyikőjüket sem ítélem el, bár követendő példának sem tartom. Az én véleményem szerint az első talán annyival 'jobb', hogy míg az a lány csak magát csapja be, addig a második a párját is.
2009. dec. 15. 18:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én beletartozom az 1. kategóriába. Szoktam csókolózni idegenekkel, haverokkal. Régen nagyon sokszor előfordult, ma már nem igazán.

Miért? Miért ne? Ha nincs barátom nem teszek vele rosszat. Élvezem az életet.

Most meg lehet jósolni a leendő k*rva jövőmet, de én tudom, mit csinálok.

A másodikat már én is elítélem. Mert akkor a csaj csalja a barátját. :S És az rossz!

2009. dec. 15. 18:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is az első kategóriába tartozom, nem értem ezzel mi a baj, senkinek nem ártok vele, nem dugatom meg magam a wc-be, egyszerűen csak smárolok buliba, jó partyhoz hozzátartozik...

De viszont, ha valaki megcsalja a párját azt nagyon is elítélem, nem azt akivel megcsalja, csak azt aki ezt megteszi, szakítson, ha annyira másra vágyik!

22L

2009. dec. 15. 20:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!