Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, hogy valaki sokszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki sokszor fáradt a szexhez?

Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy igaz hogy 10 éve együtt vagyunk a párommal de már a kezdetek óta én vagyok a kezdeményező nő létemre.Ezzel még csak megbirkóznék,de sokszor elutasít,hogy fáradt.Rengeteget dolgozik de amikor lenne időnk lehetőségünk akkor is sokszor inkább olvas.Kérdeztem tőle,hogy esetleg nem kíván már de azt válaszolta:de igen miért ne kívánna....fáradt.Heti 1 szex az nagyon kevés és megalázónak érzem az elutasítást. :((
2012. júl. 22. 12:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát,Nem tudom.Majdnem 12 óra meló mellett 40 évesen nem olyan kevés a heti egy 10 év házasság utánn.Ha még esteleg szombaton is dolgozik pláne.Gondolom az az 1 a szabadnapjára esik...Ha viszont az egész hétvége szabad akkor azért lehetne több is...De bárhogy is,ha neked kevés amennyi van, az baj.És akkor mindegy hogy-az napi,heti,vagy havi 1.Szerintem gond akkor van,ha nagyon nem egyeznek az igények,a számszerűség mindegy.
2012. júl. 23. 07:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Heti 1?De boldog is lennék:-)Nálunk jó,ha havi 2-3 van.Olyan is volt,hogy 2 hónapig(!!!) nem volt semmi.Én már teljesen ki vagyok borulva emiatt.Én 37 a párom 46 mi is 9 éve együtt.Ugyez az indok mint nálatok, ő fárdat,meg öreg(?!?!).Ha ennyit kéne melózom mint neki én is örülnék,hogy ülhetek a Tv előtt.(Nem mintha én nem dolgoznék,igaz "csak" 8-at de cserébe enyém a háztartás).Amúgy más baj nálunk sincs,ragszkodik,szeret,stb.,de ha ez előkerül rögtön összeveszünk(ő kezd vádaskodni,hogy én vagyok "szexőrült",stb,stb,más nő ilyenkor már örül,ha békén hagyják és egyebek).

Én a feleség vagyok

2012. júl. 23. 08:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok még.Nálunk már vagy 3 éve ez van.Vannak néha hullámhegyek,de mindig visszapunnyad.Mielőtt még valaki megkérdezné nem híztam el,nem hanyagolm el magam,szinte ugyanolyan vagyok,mint amikor megismerkedtünk(némi minimális korral járó természetes amortizációt leszámítva).
2012. júl. 23. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!