Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a páromat, de sokszor úgy érzem, hogy ő nálam egy sokkal szebb, csinosabb, okosabb lányt érdemelne. Már azon is elgondolkodtam, hogy szakítok vele, hiszen úgy könnyebben rátalálhatna a megfelelő lányra. Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 13:31
1/9 anonim válasza:
Szerintem bízd rá, hogy kit talál "elég jónak" maga mellé. ;)
2/9 anonim válasza:
ha ő éged szeret, kk nincs probléma fogadd elmagad
3/9 anonim válasza:
Szerezz be a sarki közértben egy kis önbizalmat... Ja és ne szakíts!!
Nem véletlenül van veled...
4/9 anonim válasza:
ha sokat fárasztod ezzel a baromsággal akkor ő fog kirúgni hamarosan.
5/9 anonim válasza:
LOL ekkora baromságot még életemben nem hallottam. szerintem komoly mazochista hajlamod van...
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nincs mazochista hajlamom, csak mostanában eléggé lelkileg meg vagyok zuhanva. Ezt eddig senkivel sem osztottam meg és a páromat meg főleg nem traktálnám ezzel. Megerősítettek abban, hogy "csak" össze kéne szednem magam. Köszönöm még egyszer.
2012. júl. 2. 13:49
7/9 anonim válasza:
Ha így érzed akkor miért nem teszel ellene? Nyilván kissebbség érzeted van mellette.. új frizura, smink változás, olvass többet.. mióta van veled?
8/9 A kérdező kommentje:
1 és fél éve vagyunk együtt. Talán szeptemberben majd össze is költözünk, ha összejön. Alapjába véve nincs sok bajom magammal, csak mostanában van ez így, mert állást keresek és nem találok megfelelőt és ez nagyon lelomboz. Amúgy már futok rendszeresen és ezzel is teszek azért, hogy jobban érezzem magam.
2012. júl. 2. 13:53
9/9 anonim válasza:
Ha ő szeret téged, akkor ne írd már ennyire le magad. Ezt majd ő eldönti. Ha veled van és rendes veled, szeret, akkor te vagy neki a tökéletes, úgy ahogy vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!