Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, hogy valaki sokszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki sokszor fáradt a szexhez?

Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy igaz hogy 10 éve együtt vagyunk a párommal de már a kezdetek óta én vagyok a kezdeményező nő létemre.Ezzel még csak megbirkóznék,de sokszor elutasít,hogy fáradt.Rengeteget dolgozik de amikor lenne időnk lehetőségünk akkor is sokszor inkább olvas.Kérdeztem tőle,hogy esetleg nem kíván már de azt válaszolta:de igen miért ne kívánna....fáradt.Heti 1 szex az nagyon kevés és megalázónak érzem az elutasítást. :((
2012. júl. 22. 12:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy megcsal ?
2012. júl. 22. 12:03
 2/13 anonim ***** válasza:

Sok megerőltető munkától igen elmegy az embernek a kedve.

Az hogy ez kinél mennyi vagy neki sok azt ő tudja.

Ha hetekre eljár dolgozni ott lehet hogy megcsal igy othon heti egyre van ereje.

2012. júl. 22. 12:13
 3/13 A kérdező kommentje:
Ezt soha senkire biztosan nem állíthatjuk,de olyan a munkája ,hogy bemegy 7-re és 6 ig dolgozik és többnyire 6.15 kor itthon van.Egész nap megállás nélkül hajt még enni is alig van ideje max 3 perc állva mert nincs idő üldögélni.Akkor hazajön babázik csecsemőnk van aztán mire a picit ágyba teszem elaltatom már ő is alszik fáradt.Reggel meg 6-kor kel a gyerek is és a párom is. :((
2012. júl. 22. 12:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Napközben van,hogy meglátogatjuk a babával mert kéri hogy ha van időnk menjünk be hozzá egy puszira.Ha hozzáérek bármikor a szerszám működik azzal nincs baj.A libidóval lenne baj?
2012. júl. 22. 12:19
 5/13 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a baba miatt van?
2012. júl. 22. 13:25
 6/13 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van,szinte szórol-szóra,ráadásul még gyerek sincs:-(Mi 5 éve vagyunk együtt...

Én se tudok már mit csinálni,próbáltam szólni,volt,hogy ideig-óráig változott,de aztán visszatér az alapállapotra.Ha itthon vagyunk akkor is alszik vagy ül a számítógép/Tv előtt.Tényleg sokat melózik,de mások is dolgoznak mégsem csak 1-2 hetente van szex...Vagy igen?!?!Amikor összejöttünk is ennyit dolgozott mégse volt hozzá fáradt,napi szinten sem...

2012. júl. 22. 16:05
 7/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok még:

Közben meg a csapból is az folyik,hogy a pasik "ehhez" sosem fáradtak,legalábbis kb60 éves kor alatt...Hát nem tudom:-/

Ti amúgy hány évesek vagytok?Gondolom a 10 éve együtt akkor hasonló koroszály...

Én 31 a párom 38.Nem hiszem,hogy úgy kellene élnünk mint,egy 30 éve házas nyugger pár...

2012. júl. 22. 16:09
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen,edzéshez nem fáradt persze azt mondja ott vezeti le a stresszt.De szerintem ha szereti az ember a másikat akkor a karjában kellene levezetni és utána elaludni.Mi 40 évesek vagyunk.De a rolót nem kellene lehúzni én is ezt mondom,mikor akar majd ölelgetni amikor szottyadt leszek?
2012. júl. 22. 21:47
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem elkeseríteni akarok senkit,de szerintem a fáradság hosszú távon csak kamu.Pár hétig-(max)hónapig egy-egy húzos ídőszakban még rendben van,de tarósabban tuti,hogy más a gond.Szerintem kb 3 lehetőség van.

1.Megunt (és megcsal vagy elintézi egyedül)

2.Valami betegsége van(most a "lelkit" pl depressziót is ideértve).

(3.Tényleg elmúlt 60) :-)

Hogy mit lehet tenni?

Hááát...Nem sokat

1.Belenyugszol,hogy ez van.

2.Elintézed(te is) mással/máshogy.(Ez esetben,ha többszöri megbeszélésre sem javul a helyzet,és tenni sem akar ellene,jogos szerintem).

3.Megpróbálod kiszedni belőle az igazat-a pasik nagy részénél ez kb lehetetlen-és ha orvosolható a gond akkor elcipeled szakemberhez.Ez akár évekbe is telhet!!!

4.Otthagyod.

2012. júl. 22. 23:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Ezt én is pont így gondolom!De amúgy szeret minket és mindent megtesz értünk hogy nekünk jó legyen.Ezért tettem így fel a kérdést hogy ,,lusta" a szexhez?Én a libidóra gondolok.De ha pl elutazunk 1 hétre pihenni ott nincs gond akár minden nap együtt vagyunk és ugyan úgy izgul rám.Akkor gondolom csak nem unt meg?Meg ha megunt volna csak nem csinál gyereket,ő könyörgött évek óta érte nem én...
2012. júl. 23. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!