Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki sokszor fáradt a szexhez?
Sok megerőltető munkától igen elmegy az embernek a kedve.
Az hogy ez kinél mennyi vagy neki sok azt ő tudja.
Ha hetekre eljár dolgozni ott lehet hogy megcsal igy othon heti egyre van ereje.
Nálunk is ez van,szinte szórol-szóra,ráadásul még gyerek sincs:-(Mi 5 éve vagyunk együtt...
Én se tudok már mit csinálni,próbáltam szólni,volt,hogy ideig-óráig változott,de aztán visszatér az alapállapotra.Ha itthon vagyunk akkor is alszik vagy ül a számítógép/Tv előtt.Tényleg sokat melózik,de mások is dolgoznak mégsem csak 1-2 hetente van szex...Vagy igen?!?!Amikor összejöttünk is ennyit dolgozott mégse volt hozzá fáradt,napi szinten sem...
Előző vagyok még:
Közben meg a csapból is az folyik,hogy a pasik "ehhez" sosem fáradtak,legalábbis kb60 éves kor alatt...Hát nem tudom:-/
Ti amúgy hány évesek vagytok?Gondolom a 10 éve együtt akkor hasonló koroszály...
Én 31 a párom 38.Nem hiszem,hogy úgy kellene élnünk mint,egy 30 éve házas nyugger pár...
Nem elkeseríteni akarok senkit,de szerintem a fáradság hosszú távon csak kamu.Pár hétig-(max)hónapig egy-egy húzos ídőszakban még rendben van,de tarósabban tuti,hogy más a gond.Szerintem kb 3 lehetőség van.
1.Megunt (és megcsal vagy elintézi egyedül)
2.Valami betegsége van(most a "lelkit" pl depressziót is ideértve).
(3.Tényleg elmúlt 60) :-)
Hogy mit lehet tenni?
Hááát...Nem sokat
1.Belenyugszol,hogy ez van.
2.Elintézed(te is) mással/máshogy.(Ez esetben,ha többszöri megbeszélésre sem javul a helyzet,és tenni sem akar ellene,jogos szerintem).
3.Megpróbálod kiszedni belőle az igazat-a pasik nagy részénél ez kb lehetetlen-és ha orvosolható a gond akkor elcipeled szakemberhez.Ez akár évekbe is telhet!!!
4.Otthagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!