Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó vagy rossz az ha a pasi dicsérgeti a lányt és sokszor szeretgeti. Tényleg rá lehet erre unni?
különbség van a fizikai kontaktus és a dicsérgetés között.
én is úgy gondolom, hogyha folyamatosan dicsérgetem a lányt, akkor egy idő után nem hiszi el.
Abban pont az a jó, hogy időnként, egy új ruhánál pl, veszem elő a bókfegyvert.
a fizikai kontaktusban viszont én erősnek számítok, kell, hogy legyen. azaz kézenfogás, összebújás.
Nem értek egyet a pasiddal abban, hogy látszat lenne bizonyosan mástól (bár nyilván vannak kivételek), de ha neki nem igénye a sok kontaktus, vagy valamiért kellemetlen, akkor ebbe sajnos bele kell törődni.
persze megint más kérdés, hogyha kettesben sincs túl sok kontaktus, nem csak nyilvánosan.
Ha éhes vagy, nem unsz rá semmilyen kajára sem de ha már nem akkor könnyen!
Ha szerelmesek vagytok és van a rózsaszín köd akkor ez alap követelmény, mert tök mindegy milyen émelyítően nyálas akkor is jólesik.
Ellenben ha csak mély szeretet van akkor terhes lehet vagy könnyen meg lehet unni. Illetve a ráunás helyett a megszokás és elértéktelenedés a jó szó rá!
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!