Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túl tág vagyok?! Vagy mi lehet a baj? Már sokszor nincs is kedvem a szexhez!
Az utóbbi 2 hónapban nem megy a szex a barátommal.Vagyis én elélvezek az aktus során,de ő nem.Másfél órán át csináljuk,már szinte szenvedünk,de nem tud elélvezni.Kicsit le is lankad neki és máshogy kell befejeznem..Na most rólam tudni kell,hogy én még sosem tudtam,az előző barátommal sem elélvezni.Élvezem,fel is izgulok rendesen,nedves vagyok,ami kell,de mégsem 100%-os a dolog.A barátom az elején rendben volt,elélvezett bennem(óvszer),de az utóbbi időben,ahogy írtam,csak szenvedünk.A legutóbbi alkalomkor eleresztett egy olyat,hogy "már nagyon nagy vagy,csak lifegek benned"...De őszintén a pénisze sem az az óriási nagy,hanem az a közepes,vagy én nem is tudom. :(
Előre is köszönöm a NORMÁLIS VÁLASZOKAT.
Tény hogy mikor benedvesedünk tágabbak leszünk kicsit. Próbáld összeszorítani a hüvelyizmod, sokkal szűkebb leszel és sikerülni fog elmenni a barátodnak is. :)
Úgy kell csinálni mint mikor pisilned kell és visszatartod, csak sokkal jobban, erősebben. Ezzel lehet játszani is, érzik a pasik és nagyon izgató tud lenni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!