Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
3 hete szakítottam a barátommal. Azóta összejöttem egy másik sráccal. (Tudom, gyors vagyok, de ez ilyen "szerelem első látásra" dolog volt...). A volt barátom nagyon féltékeny típus, és tudom, hogy megőrülne, ha megtudná, hogy máris van barátom. Nyilván nem akarom neki megírni, hogy összejöttem egy másik pasival, de a pletyka gyorsan terjed. Meddig titkolózzak?2012. júl. 22. 04:45
1/11 anonim válasza:
Az már nem az ő dolga.Ha ennyire zavarná a dolog akkor minek tartja veled még a kapcsolatot?
2/11 anonim válasza:
Szakítottatok? Akkor mi a gond?
3/11 A kérdező kommentje:
Eléggé megviselte szegényt a dolog, és én nem akarok neki ártani. Attól, hogy szakítottunk, még nem kell, hogy semmibe vegyem.
2012. júl. 22. 05:02
4/11 anonim válasza:
Ennél legyél önzőbb. Ez felesleges tapintat.
5/11 anonim válasza:
Oké akkor legyél apáca csak az ő kedvéért
6/11 anonim válasza:
2 utolsó válaszoló nagyon kedvesek vagytok. Bezzeg ha ti lennétek a dobott fél nem így járna a szátok.
8/11 anonim válasza:
megoldás: nem kell féltékenynek lenni
akapcsolatban fõ a bizalom
én a barárnõmmel lassan 2hónapja vagyunk együtt. nem ismerjük annyira egymás baráti körét. énis találkozok lány barátokkal és öis fiukkal de nem zavar mert csak egymást szeretjük és soha nem csaljuk meg a másikat. nálunk a féltékenység szó értelmét vesztette
9/11 anonim válasza:
Három hét nem olyan rövid idő. Ideje felfognia, hogy vége. Ha zavarja, hogy mással lát, legfeljebb elkerüli Ő a társaságodat.
10/11 A kérdező kommentje:
Hát gyerekek, igazatok volt... :) Kiderült, hogy még gyorsabban talált magának másikat, mint én.
2012. aug. 4. 03:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!