Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon ez most jelenthet valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ez most jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki tetszik, bár olyan nagyon nem ismerjük egymást. Ritkán találkozunk, keveset tudunk beszélni, de azért elhülyéskedünk (pl. egyszer poénból megöleltem, meg vettem neki édességet a búcsúban stb.). Igazából csak cseten tudnánk beszélni, de nem nagyon volt bátorságom ráírni, meg nem is tudtam, hogy mit írjak neki, mert tényleg nem állunk közel egymáshoz. Ma beszéltem az anyukájával, őt jobban ismerem. Mondta, hogy a lánya megy táborba. Mondtam, hogy akkor majd rákérdezek, hogy milyen volt, ő meg erre azt válaszolta, hogy legalább végre te is beszélsz vele. Nem akarok belemagyarázni semmit sem, de nekem ez úgy hangzott, mintha a leányzó várná azt, hogy írjak neki. Lehet, hogy mesélte az anyjának, hogy nem írok neki, és előfordulhat, hogy tetszem a lánynak? Vagy csak az anyja akar "kerítőnőt" játszani? Szerintetek? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat. Trollok lehetőség szerint kíméljenek.
2012. júl. 21. 19:48
 1/3 szeszi válasza:
nem kizárható a kerítőnő dolog, de mivel kiemelte, hogy "te" és hogy végre.. ez valószínűleg pozitívum, ha valaki tetszik neked és ha az kölcsönös, a közösen eltöltött idő alatt észreveheted, valószínűleg nem vagy egyedül a szimpátiával.Írj neki :) !
2012. júl. 21. 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:
fogalmam sincs, de fogd már be, és cselekedj ha akarsz valamit!
2012. júl. 21. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:
sztem tetszel a lányának, különben nem hiszem hogy kerítőnőt játszana
2012. júl. 21. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!