Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon köztünk lehet valami?
sziasztok!
ő 16 halló fiú, én 16 nagyothalló lány
tudom, hogy ti nem szeretitek a hosszú történetet olvasni, de szeretném ha elolvasnátok, mielőtt leírnátok a hozzászólást! mit gondoltok? vélemény? tanács?
több mint féléve ismertem meg egy halló fiút suliban, fészbúkon beszélgettünk, ugy volt hogy suliban rám nézett, közelemben volt, én is ránéztem, mosolygodtunk egymásnak, és szerettem volna tudni a nevét, hogy tudjak beszélni vele és eddig nem tudtam nevét, és suli honlapon találtam és fészbúkon kerestem, és végre megtaláltam és
rögtön bejelöltem, és pár perc után elfogadta, és sokat gondolkoztam,hogy vajon ir rám vagy nem..és éreztem hogy beszélni akar velem, és eljött az én bátorságom, megböktem. és pár perc visszabökött, és sokat bökdösgöttünk, utána hirtelen Ő írt rám üzit, és beszélgettünk, sokat kérdezett, kérdezte h mi a kedvenc..., hányadikos vok, hány tesom van,,
stb..mindenre kiváncsi volt hogy hogy tudok beszélni anyámmal és mindent elmondtunk egymásnak, életéről, családról, suliról, mindent,
persze én is kiváncsi voltam, kérdeztem énis...és kérte msn cimemet, mert utálja fb üzit, és msn cimet adtam..
beszélgettünk msn-n, elvoltunk, nevettünk, és rajzolt szivecskét, ajkat, (annyira jol esett), és persze én meglepődtem, rögtön azt hittem hogy belém zúgott, és elmondta hogy neki tetszik az öltözködésem, én meglepődtem.. és másnap rögtön elmesélte barátainak rólam, és barátai bámultak engem, barátai nem hitték el hogy tudok beszélni,
de pedig igen tudok! :) szóval kerestem őt, nemtaláltam később végre ott volt és taliztam vele, nem beszéltünk, csak néztünk egymást, mire csöngettek, bement az osztályba, én is, szomszédok vunk, és nem gondoltam hogy köszönt, persze énis köszöntem, olyan aranyos volt tőle hogy köszönt, reggel irt fészbúk üzit, hogy hogyan köszönje el, és nem vettem észre, délután vettem észre, és azt irtam hogy intergetni lehet vagy szia hanggal beszélni..mindegy :) és mindennapon beszélgettünk, mire feljövök msn-re azonnal irt nekem, olyan jo volt, már azt hittem belém zúgott később eltelt az idő, karácsony volt akkoriban, téli szünet előtt, utolso előtti napján este irt msn-n hogy szabad adna nekem sütit? én annyira de meglepődtem, és elfogadtam, mondtam hogy nagyon szeretnék már kostolni, és másnap ott várt az osztályom előtt, nagyon édes volt tőle, pedig eddig nem beszéltünk élőben, és adta a dobozt benne volt süti, és én is adtam (meglepi volt), meglepődött, örült, nagyon közel álltunk egymáshoz, hozzá értem a kezét, annyira jol esett, és megkérdezte hogy doboz kidobjam vagy visszaadjam? mondtam hogy kidobhat, vagy emlékbe rakjon, nekem tök 8, csak ne adjon vissza mert már ugyis nem kell, és mondta jo, és elment...és annyira ideges voltam, izgultam,
féltem hogy nem fog érteni amit mondok, és megettem mindent sütit amit tőle kaptam, és nagyon fiinoom!!! :) elmondtam neki is, és neki is nagyon nagyon ízlett a sütim, még mindig beszélgettünk, és rájöttem vagyis éreztem hogy belézúgtam, éreztem hogy van esélyem. és elmondta hogy izgult amikor találkoztunk, és akkor adott nekem sütidobozt...édes..kicsit megijedt vagyis félt hogy nem értem mit mond, de szerencsére értettem..később téli szünet vége, máris suliba mentem, és azóta nem beszélgettünk, nem volt probléma eddig, szomoru voltam, nemtudom miért nem beszélünk, csodálkoztam, gondoltam elfogyott az "újságunk", és nap mint nap folyamatosan rá gondoltam, róla álmodtam, és februárban már barátnője volt, sirtam, ideges voltam, nem értettem hogy miért tette ezt velem. és pár hét múlva már szakitottak, és még mindig nem beszélünk, csak élőben azt hogy szia..:/ és tavaszi szünet előtti napján volt valami program és kértem tőle hogy vegyen fel kedvencem poloját, másnap nem vette fel azt..és tavaszi szünetben legjobb barátom átjött, meséltem neki, és azt mondta hogy irjak rá, nem akartam,
de ő kedvéért irtam rá és végre beszélgettünk, és sokat beszélgettünk és végén a legjobb barátom egy kicsit tönkre tette, vagyis én mert valojában az én ötletem volt, hogy megkérdezzem hogy miért nem beszélünk élőben? és legjobb barátom azt mondta hogy nagyon nagyon jo ötlet, és makacs volt..én meg bizonytalan voltam, és irtam, és azt mondta hogy miért ne? és én meg megállt az eszem. és nem irtam ,vártam hogy ő irjon vmit, és Ő kérdezte hogy bejövök neked? és én még egyre jobban megállt az eszem, meglepődtem, bátor volt, és utána volt egy kis probléma, azt volt hogy megkérdeztem hogy mire gondol? szerelemre? azt mondta hogy nem..én meg nem értettem, és legjob barátommal irt közben persze én olvastam amit irnak, és azt írta Ő hogy nem szerelemről van szó, mert az durva lenne..én meg csodálkoztam, és gondolkoztam hogy ez vajon mit jelent? tán nem akar tőlem semmit? utána meg nem irt semmit, mintha ideges volt, vagy vmi..és irtam hogy bárcsak érteném amit kérdezett (amire gondol) és nem irt, kérdeztem itt vagy? mondta igen..és nem irtunk, pár óra
múlva el kellett mennem aludni, mert akkor este volt, és irtam hogy megyek aludni, jóéjt...(semmi sziv, puszi jelet nem irtam) és ő irta hogy jolvan, szia (K)(L):$ (remélem ti tudjátok miez a jel)
na és azt meglepőődteem!!! nem értettem mi ez a jel..:O most akkor mivan? mondtam magamnak..és irtam hogy puszi..és kiléptem...sokat gondolkoztam rá...és sirtaam!! :(
és utána legjobb barátom hazament, és anyám itt volt, és anyámnak elmeséltem, és megmutattam a naplót, amit irtam vele, és elolvasta, és nagyon örült, és azt mondta
hogy tényleg bejövök neki, csak nem akar sietettni, mert ott a szivecske meg a szöveg...ez olyan szerelem 'mondat'...én meg nem értettem mivaaan? és másnap irtam hogy tényleg nekem bejön Ő...és később párnap múlva nem irt, és én megkérdeztem hogy bejövök neki?? és nem irt..irtam hogy válaszoljon légyszi, és irt hogy nem, mert van barátnője és rögtön nagyon sokat sokat sokat sirtam!!! mintha együtt voltunk volna és szakitott volna velem..:( mondtam magamnak hogy nem értem miért történt ez igy, miért eddig ilyen volt? miért volt kedves ennyire velem? miért rajzolt szivecskét meg mindent és suliban még mindig kiszemeltünk, most ugye nyár van, eddig még mindig nem beszélünk, nagyon hiányzik, sokat gondolok rá, és egyszer megint megböktem, és bökdösgöttünk utána irta hogy ne bökdöss lécci :$ ha sznél mondani vmit, irj nyugodtan :)))
és én csodálkoztam, nem tudom mivan vele, szomoru voltam, és abbahagytam..nem válaszoltam neki..:(
azt hisszem ennyi...kiváncsi leszek nagyon szeptembertől...
na tudom hogy nagyon hosszu...de muszáj hogy vki segitsen nekem...barátaim közül senki nem ismeri őt, szóval..
azt is tudom hogy ti nem ismeritek őt, de lehet hogy mégis tudjátok segiteni...
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!!
jo olvasást
ezt a bökdösős dolgot tényleg felejtsd el, mert fölösleges. A srácnak van barátnője, vele akar lenni, vele akar beszélgetni, az is lehet, hogy szereti. Te nyilván tetszettél neki és kíváncsi volt arra, hogy milyen vagy, ismerkedett, beszélgetett, de ennyi...
Az a baj, hogy túl sokat vártál ettől a fiútól. Nem szabad. Fiatal még, te is fiatal vagy, ő inkább komolytalan és barátságot akart tőled, mintsem szerelmet.
Szerintem hagyd őt békén. Természetesen köszönj neki, meg ha rád ír válaszolj, de maradjon ennyi. Ne nyomulj és ne is sírj miatta, mert fölösleges. Majd találsz egy rendes fiút, akinek számítasz és szeret és soha nem akar megbántani! Sok sikert!!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!